Ποια πασίγνωστη ηθοποιό, βραβευμένη με ΕΜΜΥ θα δούμε στη σειρά «Νόμος και τάξη»;

Την Πέμπτη, στις 24:00 στο 17ο επεισόδιο της σειράς «Νόμος και Τάξη», θα εμφανιστεί η...

Σε έναν δραματικό ρόλο, εντελώς διαφορετικό, από τις συνηθισμένες επιλογές και ερμηνείες της. Θα δούμε την βραβευμένη με ΕΜΜΥ κωμική ηθοποιό, Ντέμπρα Μέσινγκ να υποδύεται την Αλίσια Χάρντινγκ, μια δυναμική ρεπόρτερ, που φτάνει στα άκρα για να βρει τον δολοφόνο της αδελφής της.

Η Αλίσια Χάρντινγκ, παρουσιάστρια μιας πετυχημένης τηλεοπτικής εκπομπής, λαμβάνει με το ταχυδρομείο ένα ματωμένο μαντήλι μαζί με απειλές θανάτου. Η βοηθός εισαγγελέα Πάξτον ενημερώνει την ειδική ομάδα πως είχε συνεργαστεί παλιότερα με την Αλίσια όταν προσπαθούσαν να βρουν τον απαγωγέα της αδελφής της, προτού η υπόθεση μπει στο αρχείο. Καθώς οι απειλές κλιμακώνονται, οι ντετέκτιβ θέλουν να βάλουν την Αλίσια σε πρόγραμμα προστασίας.

Ωστόσο η Αλίσια πιστεύει πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, που σκότωσε την αδελφή της και προσπαθεί να τον προκαλέσει παρουσιάζοντας νέα στοιχεία στην εκπομπή της. Οι ντετέκτιβ Μπένσον και Τουτουόλα, συνοδεύουν την Αλίσια σε ένα πάρκο, όπου βρίσκουν αρκετά πτώματα.

Οι αστυνομικοί κατάσχουν το τηλέφωνο της Αλίσια, φοβούμενοι πως οποιαδήποτε δημόσια ανακοίνωση για τη μεγάλη πρόοδο, που έχουν κάνει στην υπόθεση, θα θέσει τη ζωή της σε κίνδυνο. Η ομάδα εντοπίσει τελικά τον δολοφόνο αλλά μόνο μετά από μια ακόμα αιματοχυσία…