Ποια παρουσιάστρια πρωινού μόλις χώρισε;

Διαβάστε πώς ανακοίνωσε η ίδια τον χωρισμό της

Ο λόγος για την Ελεονώρα Μελέτη.

Η παρουσιάστρια διατηρεί στήλη σε site και μέσα από εκεί, ανακοίνωσε ότι… μόλις χώρισε.

Για την ακρίβεια, έγραψε ένα άρθρο για τις 6 φάσεις που περνάει ένας άνθρωπος όταν χωρίζει. Διευκρίνισε ωστόσο ότι υπάρχουν και κάποιες άλλες «ελάχιστες περιπτώσεις» που τα πράγματα έρχονται αλλιώς:

«Πάρτε για παράδειγμα τον Γιάννη και εμένα, που αποφασίσαμε πριν αρκετούς μήνες να χωρίσουμε, ωστόσο μέχρι και σήμερα διατηρούμε το ίδιο σπίτι, βλεπόμαστε , μιλάμε και διατηρούμε μία καθημερινή γλυκιά και ανθρώπινη επαφή, χωρίς εντάσεις και χωρίς καβγάδες αλλά με ειλικρίνεια και αλήθεια για το πως νιώθουμε.
Πάνω απ όλα όμως καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τον απαραίτητο χρόνο έως ότου νιώσουμε ασφαλείς με την νέα κατάσταση στην οποία μπαίνουμε. Πήραμε το χρόνο μας για να αφομιώσουμε τα νέα δεδομένα και να είμαστε σε θέση να μιλήσουμε γι αυτό όταν εμείς το θελήσουμε και όταν εμείς το αποφασίσουμε, προστατεύοντας την επιλογή μας, την ευαίσθητη ψυχολογική μας κατάσταση αλλά και τη σχέση μας».
 
Σε μια προσπάθεια μάλιστα, να προλάβει τα σχόλια σε εκπομπές και περιοδικά, η παρουσιάστρια γράφει:

«Δεν θέλαμε με τίποτα να βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να ακούσουμε και να διαβάσουμε αναλήθειες και φανταστικά σενάρια που θα εφτεύλιζαν ότι ζήσαμε μαζί και ότι ένιωσε ο ένας για τον άλλον. Και αν υπήρξαν κάποιοι που αναζητούσαν πρόωρα και βεβιασμένα σε μας μια δυσάρεστη είδηση χωρισμού , εμείς δεν την επιβεβαιώσαμε γιατί απλά δεν νιώθαμε καμια τέτοια υποχρέσωση απέναντι σε ανθρώπους που μας νοιάζονται μόνο ως είδηση σόου μπιζ».

Και το άρθρο της καταλήγει:
«Για όσους πραγματικά ενδιαφέρονται, ναι , πέρασαν 3 πολύ δύσκολοι μήνες, αλλά όταν βιώνεις το χωρισμό ως μία κοινή κατάσταση που ισχύει και για τους δύο, ξέρεις ότι πλέον έφτασες στο επίπεδο αγάπης εκείνο που είσαι εκεί για τον άλλον και στα καλά αλλά και στα κακά».

Η αλήθεια είναι πάντως, ότι το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει την απόφασή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Αν και όπως η ίδια γράφει στο άρθρο της περνούσε από αυτή τη δύσκολη φάση εδώ και μήνες,
η παρουσιάστρια συνέχισε να αναφέρεται στον αγαπημένο της, σε κάθε ευκαιρία. Θυμηθείτε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την περίοδο των εορτών: