Ποια παρουσιάστρια αφήνει το MEGA και επιστρέφει στον ΑΝΤ1;

Βίντεο: Ποιες εκπομπές πήραν το πράσινο φως για το υπόλοιπο της σεζόν και ποιες όχι;

Ήταν να παρουσιάσει εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι, αλλά, την έκανε με …ελαφρά για το κανάλι του Αμαρουσίου. Η παρουσιάστρια αναζήτησε νέα τηλεοπτική στέγη μιας και το MEGA δεν φαίνεται να βγάζει την εκπομπή στον αέρα, ούτε στο δεύτερο μισό της σεζόν. Μιλάμε για την Δούκισσα Νομικού, η οποία επιστρέφει …στον τόπο του εγκλήματος -ξεκίνησε από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1- αυτή τη φορά για να παρουσιάσει χιουμοριστική εκπομπή μαζί με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής «Laugh Attack» που ήδη προβάλλεται στο κανάλι του αμαρουσίου και το ανέβασε και η Δούκισσα στην προσωπική της σελίδα στο Twitter!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», το «Just the 2 of us» και το «Greek Idol» μπαίνουν στον πάγο, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», στην περίπτωση που βγει στον αέρα το «Dancing With The Stars» -κάτι που θεωρείται πολύ πιθανό.
Πράσινο φως φαίνεται ότι παίρνουν το Black Out, το Master Chef, το Chart Show, το Stars System και το Πλάκα Κάνεις. Δεν αποκλείεται να δούμε και την Ρούλα Κορομηλά να παρουσιαζει talk show τα βράδια της Παρασκευής.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

H Δούκισσα πρώτη φορά αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Χρήστο

Δ. Νομικού για ΑΛΤΕΡ: Ήξερα πού πήγαινα…

Νίκος Νομικός: Δεν γνωρίζω το ρεπερτόριο του Χρήστου Χολίδη

Χολίδης: «Θα πάθαινα εγκεφαλικό αν η κοπέλα μου έμενε έγκυος»!

«Θέλω να είμαι ειλικρινής…Έκανα πλαστική στήθους»