Ποια κάνει τη ζωή δύσκολη σε Καραμεροχαριτάτους και Μενεγάκη

Διαβάστε τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για τις πρωινές εκπομπές της Δευτέρας

Βέβαια, για να είμαστε ακριβείς, το ζευγάρι του MEGA τερμάτισε άνετα πρώτο και με διαφορά από τους αντιπάλους του. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό Mou» σημείωσαν μέσο όρο 23,7 ενώ αρκετά πιο πίσω, στη δεύτερη θέση βρέθηκε το δίδυμο του ΑΝΤ1. Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος έκαναν μέσο όρο 11,9 αφήνοντας πίσω την Ελένη Μενεγάκη με 10,6.

Ωστόσο, προκαλούν εντύπωση τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης των δύο εκπομπών, «10 με 1 Μαζί» και «Καφέ με την Ελένη». Πού πήγαν οι τηλεθεατές; Η απάντηση είναι ότι επέλεξαν να δουν την ξένη σειρά του STAR. Η «Μαρία, Άγγελέ μου» έκανε… κόλαση τη ζωή τους αφού τους «έκλεψε» αρκετούς τηλεθεατές κάνοντας μέσο όρο 14,7. Και μάλιστα τα ποσοστά τηλεθέασης της… αγγελικής «Μαρίας» όσο πάνε και αυξάνονται αποδεικνύοντας ότι είναι δύσκολη αντίπαλος!

Να υπενθυμίσουμε ότι τα νούμερα που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι στο γενικό σύνολο από τις δέκα το πρωί έως τη μία το μεσημέρι και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους των εκπομπών στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς