Ποιά ήταν τα δημοφιλέστερα ελληνικά βίντεοκλιπς στο Youtube για το 2013;

Δείτε ποιός είναι στο Νο1...!

Καθώς το 2013 τελειώνει, ήρθε η ώρα να δούμε και να θυμηθούμε τα βίντεο, τα κανάλια και τις στιγμές που  καθόρισαν τη χρονιά που πέρασε. Όσο απρόβλεπτος και αν φαντάζει κάθε χρόνος, είναι φανερό πως τα trending βίντεο αποκτούν όλο και περισσότερη δύναμη, και πως η ποπ κουλτούρα επηρεάζεται από τα αυτά τα βίντεο περισσότερο από ποτέ.

Παρακολουθήσαμε το «The Fox» περισσότερες από 265 εκατομμύρια φορές, κάνοντάς το το πιο δημοφιλές βίντεο του 2013. Το αναδείξατε επίσης μεταξύ των δημοφιλέστερων μεταμφιέσεων για το Halloween, και πιθανότατα να το διαβάσουμε σύντομα και σαν παιδικό βιβλίο. Χαρίσατε πρωτοφανή νούμερα τηλεθέασης στην μετά-Gangnam παράσταση του Psy. Παρακολουθήσατε, ακούσατε και αντιδράσατε σε όλα όσα έκανε η Miley Cyrus. Δημιουργήσατε περισσότερα βίντεο «Harlem Shake», από τον πληθυσμό του Manhattan (1,7 εκατομμύρια αν ακόμη μετράς)!

Για να γιορτάσουμε όλες αυτές τις στιγμές, περισσότεροι από 60 κορυφαίοι δημιουργοί του YouTube συγκεντρώθηκαν και έφτιαξαν ένα μικρό βίντεο για όλους εσάς: