Ποια γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με αυτό το κοστούμι;

Δείτε την εντυπωσιακή εμφάνιση της τραγουδίστριας...

Η Demy, που είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο για τις φωνητικές της δυνατότητες, στις 6 Μαΐου θα εμφανιστεί  στο μιούζικαλ  Priscilla μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη, τον Παναγιώτη Πετράκη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο. Στο πολυβραβευμένο Priscilla θα υποδυθεί μια από τις 3 ντίβες.

Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου για την παράσταση!

Για τις ανάγκες της παράστασης η Demy φόρεσε ένα από τα πολλά κοστούμια με τα οποία θα εμφανιστεί στην Priscilla. Να πούμε ότι εκτός από την Demy, ντίβες στη παράσταση θα είναι ακόμα η Shaya και η Melina των Vegas.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Η Priscilla αφηγείται την διασκεδαστική, αλλά και συγκινητική ιστορία τριών φίλων – drag queen καλλιτεχνών – που διασχίζουν την Αυστραλία από το Σύδνεϋ ως το Άλις Σπρινγκς, αφού ο Τικ (με καλλιτεχνικό όνομα Μίτζι) έχει προσκληθεί από την πρώην σύζυγό του Μάριον, για να παρουσιάσει το σώου του στο καζίνο που διευθύνει η Μάριον και να δει το γιο του που έχει γίνει 8 ετών. Οι Tick/Mitzi (Γιώργος Καπουτζίδης), Bernadette (Φώτης Σεργουλόπουλος) και Adam/Felicia (Παναγιώτης Πετράκης) πραγματοποιούν το δικό τους ταξίδι αυτογνωσίας καθώς διασχίζουν την έρημο της Αυστραλίας με ένα σαραβαλιασμένο λεωφορείο, που ονόμασαν Priscilla. Αναζητώντας την αγάπη και την φιλία, ανακαλύπτουν πολλά περισσότερα, από αυτά που ονειρεύονταν…

Κλείσε τώρα τα εισιτήριά σου για την παράσταση!