Ποια εκπομπή κατάφερε να περάσει στην πρώτη θέση;

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Μια μέρα μετά τις εκλογές, η εβδομάδα ξεκίνησε με όλες τις εκπομπές να βρίσκονται στη θέση τους κανονικά. Οι μάχες για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον πίνακα τηλεθέασης, γίνονται στην πρωινή ζώνη συνήθως, μεταξύ Φαίης – Γιώργου και Χρήστου – Σίσσυς. Χθες, η μάχη ήταν διαφορετική… η ψυχαγωγία βρέθηκε αντιμέτωπη με την ενημέρωση. Από τη μία οι εκπομπές της Πόπης Τσαπανίδου και της Μαρίας Σαράφογλου και από την άλλη οι γνωστές παρέες των πρωινών σε MEGA και ΑΝΤ1. Ποιος …έκλεψε τους περισσότερους τηλεθεατές;

Το «ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ» με την Πόπη Τσαπανίδου κατάφερε να πιάσει κορυφή, με 19,8%. Τα ποσοστά της εκπομπής παρέμειναν σταθερά σε όλη τη διάρκεια που ήταν στον αέρα, γύρω στο 20%. Σε ελάχιστη απόσταση, με 19,6%, ακολούθησε το «Πρωινό mou». Είναι από τις σπάνιες φορές φέτος, που η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βλέπουν την εκπομπή τους να τερματίζει στη δεύτερη θέση και μάλιστα κάτω από 20%.

Η ενημέρωση ήταν η αδιαφιλονίκητη κυρίαρχος το πρωινό της Δευτέρας, αφού και η εκπομπή της Μαρίας Σαράφογλου στη ΝΕΤ, κατόρθωσε -με ποσοστό 15,1%- να βρεθεί μπροστά από το «Πρωινό ΑΝΤ1». Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σίσσυ Χρηστίδου ολοκλήρωσαν με 14,3%, αν και την πρώτη ώρα της εκπομπής που ασχολήθηκαν με τις εκλογές, σημείωσαν το μεγαλύτερο νούμερο σε σχέση με όλες τις εκπομπές της χθεσινής μέρας -22,9% στο διάστημα 10:00 – 10:30.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος από το Πρωινό ΑΝΤ1 ντύθηκε στα χρώματα της Χρυσής Αυγής;

Ποια κυρία – φάντασμα πέρασε πίσω από τον Γιώργο Λιάγκα;

Από ποιόν ηθοποιό έπεσε το περουκίνι όταν άκουσε το «Εγέρθητι»;

Ποιός βουλευτής δωροδόκησε τον Γιώργο Παπαδάκη;