Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της Ελένης

Βίντεο: Η δημοφιλής παρουσιάστρια φανερώνει τα χαρτιά της για πρώτη φορά στην εκπομπή της

Αρχικά η Ευγενία είπε στην Ελένη πως θέλει να την δει να χορεύει στο «Dancing». «Και άλλοι θέλουν να με δουν», σχολίασε με πονηρό χαμόγελο η Ελένη και συνέχισε: «Κι εμένα μου είχαν κάνει πρόταση. Δεν τολμώ γιατί δεν το έχω και γιατί δεν είμαι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να στρωθεί και να κάνω πρόβες πολλές».

Τότε, η Ευγενία Μανωλίδου πέρασε στην επόμενη ερώτηση: «Φοβάσαι του κριτές; Ο κ. Λάτσιος μήπως σου βάλει πεντάρια»; «Δεν φοβάμαι την κριτική κανενός! Πλάκα μου κάνεις; Εμένα θα μου έβαζε κάτι παραπάνω. Δεν θεωρώ πως υπάρχει κριτής που θα με φόβιζε», τόνισε η Ελένη.

Αυτή η ερώτηση ήταν μάλλον η αφορμή που έψαχνε η Ελένη για να φανερώσει κάποια σχέδια που μάλλον έχει στο μυαλό της, αλλά και για να στείλει τα μηνύματά της προς πάσα κατεύθυνση. Δήλωσε λοιπόν:

«Επειδή βλέπω ότι η δουλειά του μέλλοντος είναι να είσαι κριτής, όταν θα σταματήσω να εργάζομαι ως παρουσιάστρια θα πάω για κριτής. Πάντα θα υπάρχουν εκπομπές και όταν θα βρεθεί μια εκπομπή που θα μου κάνει κλικ και θα μου αρέσει και θα αισθάνομαι καλά, άλλη μια πενταετία θα την έβγαζα ως κριτής. Έτσι χαλαρά και για πλάκα. Πολύ εύκολα. Όλοι μπορούν να λένε ότι θέλουνε, όχι μόνο οι κριτές, όλη η τηλεόραση. Ο καθένας μας βγαίνει, λέει ότι θέλει, όπως θέλει, είτε έχει λόγο να το κάνει είτε όχι. Οπότε, το να συμμετέχεις σε μια κριτική επιτροπή είναι το λιγότερο. Δεν ξέρω πόσα χρόνια έχω μπροστά μου στην τηλεόραση. Δύο τα έχω σίγουρα βάση συμβολαίου. Δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα. Είμαι χορτασμένη. Έχω πάρει τόση χαρά από αυτή τη δουλειά που δεν με νοιάζει πότε θα έρθει το τέλος».

…και ο νοών νοείτω…

Δείτε το βίντεο: