Ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό;

ΟΙ ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ανοίγουν το μεγάλο θέμα της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό και τον κεντρικό ρόλο που παίζει το ζήτημα αυτό στην ανάπτυξη και την έξοδο από την κρίση απόψε στις 23.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Στο στούντιο η Σοφίας Παπαϊωάννου μιλά με την υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, τον σύμβουλο επικοινωνίας και υπεύθυνο για σειρά από διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες Πίτερ Οικονομίδη και τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας CIVITAS Γεώργιο Φλέσσα για τα λάθη των προηγούμενων δεκαετιών, αλλά και το πώς μπορεί να αλλάξει σήμερα η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. 

Στην εκπομπή παρεμβαίνει από την Βρετανία ο διάσημος επικοινωνιολόγος σε θέματα επανακαθορισμού της εικόνας χωρών Σάιμον Άνχολτ που αποκαλύπτει και τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνάς του για το ποιες θεωρούνται οι πιο επιτυχημένες χώρες του κόσμου αλλά και που βρίσκεται σήμερα στην παγκόσμια κατάταξη η Ελλάδα. Τέλος, η Σοφία Παπαϊωάννου μιλά σε μία εκ βαθέων συνέντευξη με έναν διάσημο Έλληνα του εξωτερικού, τον σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά και τον ρωτά για την εικόνα που έχουν σήμερα οι ξένοι για την Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές;