Ποια είναι η αλήθεια με το «Just»;

Διαβάστε: Ποιες φήμες διαψεύδονται; Θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας στην επιτροπή;

Όλα ξεκίνησαν από ένα δημοσίευμα που ήθελε το φιλανθρωπικό show του MEGA να παίρνει αναβολή για την άνοιξη του 2012, λόγω περικοπών. Αμέσως ξεκίνησε ένα σίριαλ με πολλά σενάρια και όλα διαφορετικά μεταξύ τους. Τι συμβαίνει τελικά; Πότε θα δούμε το show στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πρωινής Μελέτης», οι υποτιθέμενες αιτίες που θα οδηγούσαν το «Just» στην κατάψυξη δεν έχουν πραγματική υπόσταση. Καταρχάς, το MEGA δεν θέλει σε καμία περίπτωση να αφήσει το «Dancing On Ice» να …παίζει μόνο του τις Κυριακές. Επιπλέον, οι συντελεστές του show και περισσότερο ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Δούκισσα Νομικού δεν έχουν καμία πληροφόριση ότι δεν βγαίνουν στον αέρα. Το κανάλι το μόνο που πρόκειται να κάνει για να μειώσει το κόστος, είναι να μεταθέσει την έναρξη του prime time για την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου.

Την ίδια ώρα, υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι ο Γιώργος Λιάγκας θα κάτσει σε μία από τις θέσεις των κριτών. Σε επικοινωνία της εκπομπής με τον ίδιο, ο παρουσιαστής διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Παπαδόπουλος: «Δεν έχω ενημερωθεί για το Just»

Εκτός τηλεόρασης ο καπουτζίδης; Στον πάγο το Just;