Ποια άρθρα του ZappIT ξεχωρίσατε την εβδομάδα που πέρασε;

Ποιες ειδήσεις και τηλεοπτικά θέματα σας κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον την εβδομάδα που πέρασε;

Ξεκινώντας αντίστροφα…

10.Έξω φρενών η Σκορδά με τη συμπεριφορά των συνεργατών της! …Γιώργος Λιάγκας: «Πετάξτε τις κυρίες στην πισίνα!» – Η Σάσα Σταμάτη έβγαλε το φαγητό από το στόμα!

9.Μαγείρευαν αμέριμνοι, ενώ η Σάσα Σταμάτη πνιγόταν στη θάλασσα! …Έντρομη η Φαίη Σκορδά άρχισε να φωνάζει όταν διαπίστωσε πως η Σάσα Σταμάτη πνιγόταν στη θάλασσα της Κυλλήνης!

8.Η Σκορδά περπατούσε καμαρωτή, αλλά …γλίστρησε στην αγκαλιά του Πετρετζίκη! …Η παρ' ολίγον τούμπα της Φαίης Σκορδά. Την κράτησε τελευταία στιγμή ο Άκης Πετρετζίκης.

7.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ: Εύχομαι να είστε πρόεδρος – ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Θα σας δω στην εκπομπή σας αν την έχετε …Η μπιχτή του Ευάγγελου Βενιζέλου στον Γιώργο Παπαδάκη στο «Πρωινό Αντ1»

6.Προκλητική η Φαίη Σκορδά – Τραγουδούσε στην παραλία με πόδια ορθάνοιχτα! …Η αποκαλυπτική στάση της Φαίης Σκορδά όταν τραγουδούσε Bon Jovi στην παραλία της Κυλλήνης.

5.O Λάκης σχολιάζει την αντίδραση Παυλόπουλου και Παπαδάκη την ώρα της επίθεσης του Κασιδιάρη …Αφού πρώτα μας έδειξε ένα βίντεο με …»αληθινό» ξύλο σε τηλεοπτικά πλατό, ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε…

4.Ποια θρυλική σειρά επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από 21 χρόνια; …Κάνει πρεμιέρα απόψε με σύνθημα: «Επιστρέφουν! Όχι, δεν ονειρεύεσαι»!

3.Η Λιάνα Κανέλλη αποκαλύπτει τι συζητούσε στο διάλειμμα με τον Ηλία Κασιδιάρη …H Λιάνα Κανέλλη αποκάλυψε τι συζητούσαν λίγο πριν την έκρηξη με τον Ηλία Κασιδιάρη!

2. Άγριος καυγάς Τσαπανίδου – Βορίδη στον αέρα της εκπομπής! …Μάκης Βορίδης: «Ότι θέλω θα λέω εγώ! Πιπέρι στο στόμα δεν μου βάζει κανένας!» – Πόπη Τσαπανίδου: «Όχι στο τραπέζι εδώ!»

1.Παπαδάκης: «Ξεφτίλες είστε κι εσείς που ακούτε τον Χαϊκάλη»! …Η απάντηση του Γιώργου Παπαδάκη σε σχόλιο τηλεθεατή για τον Παύλο Χαϊκάλη.