Ποδοσφαιρικό Σαββατόβραδο με Ισπανία-Γαλλία στην ΕΤ1!

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2008 συγκρούεται με αυτή του 2000 με στόχο ένα εισιτήριο στα ημιτελικά. Τσάβι, Ινιέστα και Σίλβα εναντίον Ριμπερί, Μπενζεμά και Νασρί. Tα άλλα κανάλια "απαντούν" με ταινίες!

 21:45 ΕΤ1: Η μεγάλη μάχη ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

Δύο μεγαθήρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου συγκρούονται στον τρίτο κατά σειρά προημιτελικό του 2012. Η Ισπανία του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης, θέλει να υπερασπιστεί το στέμμα της, την ώρα που η Γαλλία του Λοράν Μπλαν φιλοδοξεί να φτάσει ως το τέλος της διοργάνωσης.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την Πορτογαλία.

21:00 ΑΝΤ1 : «Πώς να χωρίσετε σε δέκα ημέρες»

Εκείνη γράφει ένα άρθρο σε γυναικείο περιοδικό σχετικά με το πώς μπορεί ένας άντρας να μισήσει μια γυναίκα σε δέκα μέρες. Εκείνος έχει βάλει στοίχημα ότι στο ίδιο χρονικό διάστημα θα κάνει μια οποιαδήποτε κοπέλα να τον ερωτευτεί. Γνωρίζονται τυχαία και βάζουν σε εφαρμογή καθένας το σχέδιό του.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντόναλντ Πέτρι
ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάθιου Μακόναχι, Κέιτ Χάντσον

ALPHA 21:00 «Οι φανταρίνες»

Στην οικογένεια Βράχου, όλοι είναι στρατιωτικοί! Στο στρατόπεδο που υπηρετούν, όμως, αμφισβητείται έντονα η χρησιμότητα της στράτευσης των γυναικών, γεγονός που πεισμώνει τη σύζυγο του διοικητή, η οποία αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει για πρώτη φορά…φανταρίνες!

Σκηνοθεσία: Ντίμης Δαδήρας
Παίζουν: Ρένα Βλαχοπούλου,Ντίνος Ηλιόπουλος,Μαίρη Βιδάλη,Ντάνος Λυγίζος

MEGA 21:00 «Επτά θανάσιμες πεθερές»