Πλούταρχος: Διαψεύδει το δημοσίευμα για το 1 εκ. ευρώ και καταφεύγει στη Δικαιοσύνη

«Διαψεύδω κατηγορηματικά το συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα»!

Την άμεση αντίδραση του Γιάννη Πλούταρχου προκάλεσε το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που ήθελε τον τραγουδιστή να έχει ζητήσει από την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, 1.000.000 ευρώ για την παραγωγή ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής.

Διαβάστε εδώ τι αναφέρει η Espresso

Με ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου του, ο Γιάννης Πλούταρχος διαψεύδει το δημοσίευμα και αναφέρει ότι θα καταφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η ανακοίνωση

«Η ρυπαρότητα της εφημερίδος «ESPRESSO» ξεπέρασε κάθε όριο στο φύλλο του Σαββατοκύριακου 15 – 16.11.2014.
Αντιπαρέρχομαι στο πρωτοσέλιδο ψευδέστατο δημοσίευμα της ανωτέρω εφημερίδας, στο οποίο αναφέρεται ότι, δήθεν, απαίτησα ποσό 1.000.000 ευρώ από την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, για δήθεν, παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προέβαλλε τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών.
Διαψεύδω κατηγορηματικά το ανωτέρω συκοφαντικό και απαξιωτικό για το πρόσωπό μου δημοσίευμα που ανηπαρήχθη από μέρος του ηλεκτρονικού τύπου, δεδομένου του ότι ουδέποτε πραγματοποίησα συνάντηση με την νεοκλεγείσα Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου και ουδεμία πρόταση παραγωγής ντοκιμαντέρ έκαμα, καθώς καμία σχέση δεν έχω επιχειρηματικά με παραγωγή των ντοκιμαντέρ.
Για το αληθές αυτό γεγονός μπορεί να ερωτηθεί και το γραφείο της ίδιας της Περιφερειάρχου Αττικής ή η ίδια η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου για να διαψεύσουν το κατάπτυστο δημοσίευμα.
Το Λόγο κατά των συκοφαντών μου θα έχει η Δικαιοσύνη. Δεν επιτρέπω άλλο τη στοχοποίησή μου με ανυπόστατα και άθλια δημοσιεύματα».