Πλούταρχος – Χάμου: Ζήτησαν 1 εκ. ευρώ από τη Ρένα Δούρου για ντοκιμαντέρ!

'Ηθελαν να κάνουν τουριστικό ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής...

 Δεν πίστευε στ’ αφτιά της η νέα περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, όταν -σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της Espresso- άκουσε την πρόταση του Γιάννη Πλούταρχου και της Ρούλας Χάμου, οι οποίοι την επισκέφθηκαν στο γραφείο της.

Όταν ενημερώθηκε από τους συνεργάτες της ότι εκκρεμεί αίτημα για συνάντηση από τον Γιάννη Πλούταρχο και τη Ρούλα Χάμου, η Ρένα Δούρου δεν μπορούσε να φανταστεί τι ακριβώς θα της ζητούσαν. Οι δύο επισκέπτες, ύστερα από τις πρώτες φιλοφρονήσεις και τις ευχές, της ανέπτυξαν το σχέδιό τους για την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ που θα προβάλει τις ομορφιές της Αττικής και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προσέλκυση τουριστών. Στο ντοκιμαντέρ θα εκτελούσε χρέη παρουσιαστή ο τραγουδιστής, ενώ η Ρούλα Χάμου -γνωστή από τη συμμετοχή της στο πάνελ του «Κους Κους»- θα αναλάμβανε τη γενικότερη επιμέλεια της παραγωγής.

Η ιδέα ακούστηκε πολύ καλή αρχικά, αλλά όταν η συζήτηση έφτασε στο κόστος, η Ρένα Δούρου έμεινε άφωνη. Σύμφωνα πάντα με την Espresso, ο προϋπολογισμός της παραγωγής θα έφτανε στο αστρονομικό ποσό του 1.000.000 ευρώ! Αφού συνήλθε από το σοκ, η Ρένα Δούρου φαίνεται να εξήγησε στους επισκέπτες της ότι η περιφέρεια δεν μπορεί να διαθέσει από τα κονδύλια της ένα τέτοιο ποσό και απέρριψε ευγενικά το αίτημά τους.