Πληγωμένος ο R. Pattinson μετά την απιστία – Έφυγε από το σπίτι που έμενε με την K. Stewart!

Ο ασκός του Αιόλου φαίνεται πως έχει ανοίξει για την Kristen Stewart μετά την αποκάλυψη ότι απάτησε τον σύντροφό της Robert Pattinson με τον 41χρονο παντρεμένο σκηνοθέτη της από την ταινία “Η Χιονάτη και ο κυνηγός”.

 Μετά τις επίμαχες φωτογραφίες του παράνομου ζευγαριού και τη δημόσια συγγνώμη της ηθοποιού, έρχεται η αντίδραση του Pattinson.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν είχε πάρει θέση μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε, αλλά ήρθε τώρα να δώσει την απάντησή του στην απάτη της συντρόφου του. Ενώ, η Kristen ζητούσε δημόσια συγγνώμη για ό,τι έκανε ο “πληγωμένος και θυμωμένος” Robert ετοίμασε τις βαλίτσες του και έφυγε από την ερωτική φωλίτσα τους στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός έχει διακόψει κάθε επαφή με την εδώ και 3χρόνια αγαπημένη του. Φίλοι του ζευγαριού δηλώνουν ότι πρώτη φορά τον βλέπουν τόσο πολύ στεναχωρημένο και τονίζουν ότι είναι πολύ πιθανόν Robert και Kristen να μην καταφέρουν να το ξεπεράσουν.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε ακριβώς έμαθε ο Pattinson για την απιστία, καθώς οι φωτογραφίες που βγήκαν πριν δυο μέρες στη δημοσιότητα έχουν τραβηχτεί από τις 17 Ιουλίου. Και παρόλο που πριν λίγες μέρες οι δυο τους βρέθηκαν στα Kids Choice Awards, έδειχναν πως κάτι δεν πήγαινε καλά ανάμεσά τους.

“Ο Robert και η Kristen είχαν μια μεγάλη και έντονη συζήτηση μακριά από τις κάμερες και εκείνος έδειχνε δυστυχισμένος, πληγωμένος και ξεφτιλισμένος. Εκείνη έδειχνε να τον παρακαλεί”, αναφέρει πηγή.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE