Πιθανότατα από Γενάρη το νέο πρόγραμμα στα κανάλια

Διαβάστε: Πότε θα δούμε τις καινούριες σειρές - Τι συζητούν στα κανάλια

Να μην ξεκινήσουν την προβολή των νέων σειρών με τις πρώτες βροχές του Οκτώβρη, όπως θέλει η παράδοση, σκέφτονται στο MEGA και τον ΑΝΤ1, αλλά να τις βάλουν στο σακούλι του Άγιου Βασίλη… Σύμφωνα με πληροφορίες, η σκέψη αυτή μπορεί και να γίνει πραγματικότητα, αφού η διαφημιστική πίτα μικραίνει συνεχώς. Αποτέλεσμα θα είναι να δούμε τις πρεμιέρες πολλών σίριαλ στις αρχές του 2012 

Το MEGA, από την πλευρά του, σκέφτεται να βγάλει στον αέρα τον Νοέμβριο την «Κλινική περίπτωση» με τον Γιάννη Μπέζο. Το «καλό» σενάριο για το κανάλι θα ήταν βέβαια, να ξεκινούσαν τέσσερα σίριαλ το φθινόπωρο. Άλλωστε, περιμένουμε να δούμε και το φινάλε στις δύο καθημερινές σειρές: Μυστικά της Εδέμ και Ζωή της Άλλης.

Ο Ant1 την ίδια χρονική περίοδο, ίσως «κατέβει» στην αρένα μόνο με τα υπόλοιπα επεισόδια του Steps. Σε διαπραγματεύσεις βρίσκεται το αν και πότε θα ξεκινήσει η νέα, καθημερινή σειρά του Στράτου Μαρκίδη.

Όσον αφορά στις ζωντανές εκπομπές, ενημερωτικές και ψυχαγωγικές, θα ξεκινήσουν αν όλα πάνε καλά, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Να σημειωθεί ότι, όσον αφορά στο Star, για τις εκπομπές του οποίου πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες, σχεδόν σίγουρο θεωρείται πως παραμένουν όλα τα πρόσωπα στο δυναμικό του καναλιού. Ωστόσο, η σκέψη να καταργηθεί το πρωινό και η Ελεονώρα Μελέτη να αξιοποιηθεί σε άλλη ζώνη, εξακολουθεί να υπάρχει παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο.

Τα πράγματα παραμένουν ρευστά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο δρόμος μέχρι να δούμε τα νέα προγράμματα παραμένει μακρύς…