Πηγή Δεβετζή:» Δεν υπάρχουν πλέον κίνητρα για τους αθλητές»

Δείτε όσα είπε

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή  ήταν καλεσμένη , η Πηγή Δεβετζή. Η Ολυμπιονίκης μίλησε για το πως ένιωσε το 2004, «To 2004 καταφέραμε να πάρει η Ελλάδα 16 μετάλλια. Ήταν φοβερή επιτυχία, ήταν τα περισσότερα από ποτέ. Το 2008 πήραμε μόνο 4 μετάλλια, το ένα του στίβου ήταν το δικό μου. Δυστυχώς φέτος δεν πήγαμε καλά. Νομίζω ότι είναι η  πιο σημαντική μου διάκριση, όλος ο κόσμος είχε έρθει για μένα εκείνη τη μέρα. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα που ένιωσα. 

Για την  ελληνική συμμετοχή που δεν τα πήγε καλά φέτος, είπε» Οι αθλητές έχουν παράπονα απέναντι στην πολιτεία. Δεν υπάρχουν πλέον κίνητρα για τους αθλητές. Δεν νομίζω ότι δεν προσπάθησαν τα παιδιά, απλά είναι χωρίς βοήθεια».

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε  για τον αποκλεισμό της Βούλας Παπαχρήστου, «Εγώ κράτησα ουδέτερη στάση στο θέμα του αποκλεισμού. Δεν υποστήριξα ούτε την αθλήτρια, ούτε την Ολυμπιακή επιτροπή. Δεν κατηγόρησα κανέναν. Σίγουρα, δεν ήταν σωστό εκ μέρους τους αθλήτριας αυτό που έγραψε. Στους Ολυμπιακούς αγώνες δεν υπάρχει χρώμα, δεν υπάρχει καμία διάκριση. Από την άλλη είπα ότι η Ολυμπιακή επιτροπή ήταν απαράδεκτη! Να αποκλείσουν μια αθλήτρια που προετοιμάζεται τέσσερα χρόνια για τους Ολυμπιακούς αγώνες; Αποκλείουν έναν αθλητή που θέλει να ζήσει το όνειρο. Είναι ντροπή αυτό. Δεν μου άρεσε καθόλου!”

Για την κατανάλωση των προφυλακτικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε » Το σεξ κάνει πολύ καλό ανέβασμα πριν τον αγώνα. Οι έρευνες λένε πως τις γυναίκες, ειδικά, τις βοηθάει πάρα πολύ. Στους άντρες πάει ανάλογα με τη διάθεση”.

Δείτε όσα είπε:



Διαβάστε ακόμη:

Oι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για τον Αύγουστο!

Πλήρωσε ακριβά το ρατσιστικό tweet η Βούλα Παπαχρήστου – Τέθηκε εκτός της Ελληνικής αποστολής των Ολυμπιακών Αγώνων