Πέτρος Τατσόπουλος: «Ο Εισαγγελέας με άφησε ελεύθερο, το θεώρησε φαιδρή ιστορία»

Tlive

"Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει τακτική δικάσιμο και με τον κύριο Καμπούρη θα τα πούμε στο δικαστήριο" τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πέτρος Τατσόπουλος.

Ο γνωστός συγγραφέας και πολιτικός, ένα 24ωρο μετά τη σύλληψή του έπειτα από καταγγελία του δημοσιογράφου Φίλιππου Καμπούρη σε βάρος του για εξύβριση, μίλησε στην κάμερα του T-Live για την υπόθεση που συζητήθηκε.

«Οι δημοσιογράφοι ήρθαν λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, γι’ αυτό έκανα και δηλώσεις πριν. Μετά ήρθαν οι αστυνομικοί, περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει η εκδήλωση. Το γνώριζα ήδη γιατί ο κύριος Καμπούρης είχε επαναλάβει μέσα από την εκπομπή του πολλές φορές πού θα βρίσκομαι και την πρόσκληση στους αστυνομικούς να έρθουν να με συλλάβουν» ξεκίνησε την περιγραφή του ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Αιφνιδιάστηκα με το γεγονός ότι δεν εισέβαλαν οι αστυνομικοί στο βιβλιοπωλείο. Μου έδωσε την εντύπωση ότι μπορεί να ήρθαν για περιφρούρηση, γιατί άλλοι, όπως ο κύριος Ανδρέας Καραγιάννης από το ekklisiaonline θα ερχόταν απ’ έξω ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Κατά κάποιον τρόπο προσκαλούσε σε μία αντισυγκέντρωση. Αιφνιδιάστηκα και αυτό φαίνεται κιόλας» συνέχισε.

«Οι κάμερες παρέμειναν εκεί και βεβαίως μετά από μία πολύ σύντομη οδηγήθηκα στο ΑΤ Ομόνοιας. Η αντιμετώπιση μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα ήταν άψογη και ο εισαγγελέας έκρινε πολύ γρήγορα, μέσα σε δύο ώρες, ότι θα πρέπει να αφεθώ ελεύθερος. Προφανώς έκρινε από τα τεκμήρια ότι μάλλον πρόκειται για κάποια φαιδρή ιστορία» σημείωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει τακτική δικάσιμο και με τον κύριο Καμπούρη θα τα πούμε στο δικαστήριο» τόνισε ο Πέτρος Τατσόπουλος, με την Τατιάνα Στεφανίδου να επισημαίνει πως: «Συκοφαντικές δυσφημίσεις έχουμε πολλές ανά την Ελλάδα καθημερινά αλλά δεν συνεπάγονται συλλήψεις. Το να χρησιμοποιείς δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ να περιμένουν έξω από ένα βιβλιοπωλείο, για μένα είναι ένα θέμα».