Πέτρος Τατσόπουλος: «Η συζήτηση του Τσίπρα με τον Κλίντον ήταν τραγωδία. Του είπε τη λέξη ανεμογεννήτρια στα αγγλικά και τρελάθηκε»!

«Ο Αλέξης κάνει λάθη επειδή δεν ξέρει. Είναι η χειρότερη στιγμή για να έχουμε ακόμα έναν δημαγωγό»

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του «Ήμουν κι εγώ εκεί», ο Πέτρος Τατσόπουλος πέταξε τα βέλη του στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, αποκαλώντας τον «απαίδευτο» και «ακαλλιέργητο».

«Το περιβάλλον του είναι μία σειρά από ηλικιωμένους ανθρώπους που έχουν έναν νέο, δροσερό ανάμεσά τους, ο οποίος, όμως, έχει πάθει πρόωρη γήρανση. Οι περισσότεροι άνθρωποι από αυτούς έχουν να σκεφτούν από το 1975. Η απαιδευσιά του Τσίπρα σου φαινόταν χαριτωμενιά -ε, νέο παιδί είναι, ανήκει και σε μια γενιά που δεν έχει διαβάσει. Κανείς δεν πίστευε, ούτε ο ίδιος ο Τσίπρας ότι θα γίνει πρωθυπουργός. Ο Αλέξης αυτά που λέει τα παπαγαλίζει. Η συζήτηση με τον Κλίντον ήταν τραγωδία. Του είπε τη λέξη «ανεμογεννήτρια» στα αγγλικά και τρελάθηκε! Δεν καταλάβαινε. Η δικιά μου εμπειρία από τον Αλέξη, όσες φορές έχω συζητήσει μαζί του, είναι ότι όντως είναι ακαλλιέργητος. Είναι έξυπνος, δεν είναι χαζός γι’ αυτό είναι και πολύ καλός τακτικιστής. Ο Αλέξης κάνει λάθη επειδή δεν ξέρει. Είναι η χειρότερη στιγμή για να έχουμε ακόμα έναν δημαγωγό», ανέφερε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

https://www.youtube.com/embed/6dsnv5RnvtE