Πέτρος Κουσουλός: «Τα one night stands τα ονομάζω σχέση»

«Έχω οδηγήσει, έχω κολυμπήσει, έχω πάρει καράβι και αεροπλάνο την ίδια μέρα για να τη δω!»

Κάθε πρωί τον βλέπουμε στo Happy Day μαζί με το Δήμο Βερύκιο να σχολιάζουν την επικαιρότητα στη σύνδεση της εκπομπής με το ραδιοφωνο του Alpha 98,9. Ο Πέτρος Κουσουλός στη συνέντευξη του στο περιοδικό YOU και τον Γιώργο Μπέζα αποκαλύπτει πιο προσωπικές του σκέψεις…

Πότε έφαγες την πρώτη χυλόπιτα;

Δραματική εμπειρία. Σε ηλικία 14 -15. Με ένα κορίτσι το οποίο ναι μεν μου έκανε τα γλυκά μάτια αλλά την ίδια περίοδο είχε και άλλη σχέση με ένα Αμερικανάκι. Ήπια ούζο, θυμάμαι, για να ξεχαστώ. Πολύ ούζο. Ήταν η πρώτη φορά που μέθυσα. Ούτε… ποδήλατο δεν μπορούσα να κάνω!

Για ποιο λόγο έκανες αυστηρή δίαιτα; Παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα;

Γιατί είχα αφεθεί και είχα πάρει κιλά χωρίς να το καταλάβω. 105 είχα φτάσει και βάλε! Δεν είχα αυστηρή δίαιτα έκανα μάλλον σωστή διατροφή και γυμναστική. Ξέρεις όταν μπαίνεις σε πρόγραμμα δεν το κάνεις για τους άλλους αλλά για τον εαυτό σου κυρίως. Για όλους παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση. Και στον άντρα και στη γυναίκα. Μη γελιόμαστε.

Θέλεις να κάνεις οικογένεια;

Αν δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου, ναι θέλω! Νομίζω ότι είναι η ολοκλήρωση του ανθρώπου. Το θέμα βέβαια είναι να κάνεις σωστή οικογένεια. Όχι να κάνεις για την έξωθεν καλή μαρτυρία!

Έχεις βάλει χρονοδιάγραμμα μέχρι πότε θα συμβεί αυτό;

Μέχρι τα 40 σίγουρα θα έχω κάνει! Έχουμε μια εξαετία μπροστά μας….

One night stand έχεις κάνει;

Τα ονομάζω όμως… σχέσεις!

Ποια είναι η μεγαλύτερη τρέλα που έχεις κάνει για μια γυναίκα;

Έχω οδηγήσει, έχω κολυμπήσει, έχω πάρει καράβι και αεροπλάνο την ίδια μέρα για να τη δω!