Πέτρος Κουσουλός στο TLive: «Θα καταθέσω μήνυση για ψευδή καταμήνυση στην κατηγορούμενη»

Tlive

"Αν δεν υπήρχαν οι τηλεοπτικές κάμερες, πού θα φτάναμε; Θα με χτυπούσαν; Δυστυχώς, στην Ελλάδα του 2023 το βαρέλι δεν έχει πάτο", δηλώνει ο δημοσιογράφος.

Στην εκπομπή TLive και την Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε ο Πέτρος Κουσουλός. Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, λίγες ώρες μετά τη λεκτική επίθεση που δέχθηκε on camera από συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου έξω από τα δικαστήρια, όπου συνεχίζεται η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης, περιγράφει όσα συνέβησαν εντός της αίθουσας και την επακόλουθη προσαγωγή του.

Παράλληλα, ο δημοσιογράφος του Alpha, Ιάσονας Τσόλης, μετέφερε το δικό του ρεπορτάζ και αποκάλυψε την αντίδραση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά του Πέτρου Κουσουλού εντός του δικαστηρίου.

Όταν οι αστυνομικοί προσέγγισαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε μία διακοπή της ακροαματικής διαδικασίας, προκειμένου να της ζητήσουν να τους ακολουθήσει για να υποβάλει τη μήνυση κατά του δημοσιογράφου, εκείνη είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα θα τον φτιάξω εγώ».

Αμέσως μετά, σηκώθηκε από την καρέκλα της και μεταφέρθηκε από τους αστυνομικούς σε ένα δωμάτιο ώστε να προχωρήσει στη μήνυση εις βάρος του εκδότη. Τη φράση της Ρούλας Πισπιρίγκου άκουσαν πολλοί άνθρωποι μέσα στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

«Θα καταθέσω μήνυση για ψευδή καταμήνυση στην κατηγορούμενη. Είναι δικαίωμα του δημοσιογράφου να αποκαλύπτει, να ερευνά και να κάνει τη δουλειά του. Σήμερα υπέστην έναν απίστευτο λεκτικό προπηλακισμό. Με είπαν παλιάνθρωπο, έμμεσα και άμεσα με απείλησαν, μίλησαν για τα παιδιά μου», ανέφερε στον αέρα του TLive ο Πέτρος Κουσουλός.

«Αν δεν υπήρχαν οι τηλεοπτικές κάμερες, πού θα φτάναμε; Θα με χτυπούσαν; Δυστυχώς, στην Ελλάδα του 2023 το βαρέλι δεν έχει πάτο. Το θέμα δεν είναι ο Πέτρος, η Τατιάνα ή ο οποιοσδήποτε. Είναι εάν θέλουμε σε αυτή τη χώρα να έχουμε ελεύθερη δημοσιογραφία», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Πέτρος Κουσουλός.