Πέτρος Γαϊτάνος: «Μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής»!

Ξέρετε πόσες φορές μου έρχεται να σπάσω στο κεφάλι των μαύρων τα cd που πουλάνε";

Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Πέτρου Γαϊτάνου, στην εκπομπή του Μακεδονία TV, «Κορίτσια για σπίτι»,ο οποίος τάχθηκε υπέρ των μεθόδων της Χρυσής Αυγής, τονίζοντας ότι κάποιες φορές θα ήθελε και ο ίδιος να κάνει αυτό που κάνουν τα μέλη της.

«Είμαστε ένας λαός με πολλές ατέλειες, δεν μ’ αρέσουν οι νεοέλληνες. όταν ταξιδεύω στο εξωτερικό, φεύγω και αισθάνομαι ότι ανασαίνω λίγο.», είπε ο Πέτρος Γαϊτάνος στην αρχή της συνέντευξής του.

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή, δήλωσε: «Θεωρώ ότι η Χρυσή Αυγή εν μέρει καλά πράττει! Μ’ αρέσει αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή, όμως δεν μ’ αρέσει να γίνεται από μόνο του. Πρέπει κάποια στιγμή να ανασκουμπωθούν και να το κάνουν οι πολιτικοί. Προτιμώ η Χρυσή Αυγή να ξεφύγει λίγο παρά να λούζομαι τη χαζοευγένεια των ΜΜΕ και των πολιτικών, οι οποίοι μας έχουν καταστρέψει. Προτιμώ μια Χρυσή Αυγή που θα είναι τσαμπουκάδες»

Ο Πέτρος Γαϊτάνος δεν δίστασε να εκφράσει και με έναν …ιδιαίτερο τρόπο την αγανάκτησή του για τις παράνομες πωλήσεις των cd:  »Μ’ αρέσει ο τσαμπουκάς της! Θέλουμε όλα να είναι μέσα στην ευγένεια… Και γιατί η Χρυσή Αυγή είναι τόσο επιθετική; Γιατί η Χρυσή Αυγή αποκαθιστά την αστυνομία; Ξέρετε πόσες φορές παρακολουθώντας τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ήθελα να κάνω αυτό που κάνει η Χρυσή Αυγή; Ξέρετε πόσες φορές κυκλοφορώ στους δρόμους και βλέπω να πωλούνται παράνομα τα cd μας και μου έρχεται να πιάσω αυτούς τους μαύρους και να πάρω όλα τα cd και να τα σπάσω στο κεφάλι τους; Και να βλέπω απέναντι τους αστυνομικούς να τους κοιτάζουν; Τι πρέπει να κάνουμε να λέμε με ευγένεια σας παρακαλούμε πάρτε τους μαύρους με τα cd; Όχι, καλά κάνουν!»

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/QkXDMiLAQGo

Διαβάστε ακόμα:

Απίστευτοι διάλογοι Έλενας Ακρίτα με Χρυσαυγίτη στο twitter! «Τομάρι»! «πατσαβούρα»!

Κανέλλη για Κασιδιάρη: «Ποιος ασχολείται με αυτή τη μύγα»;

Οπαδός της Χρυσής Αυγής απειλεί δημοσίως την Έλενα Ακρίτα!

Ο εκνευρισμός της Έλενας Ακρίτα όταν ρωτήθηκε για την επίθεση του Κασιδιάρη στην Κανέλλη