Πέτρος Φιλιππίδης: Τι δηλώνει σήμερα η Βάνα Μπάρμπα;

Βάνα Μπάρμπα

"Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι και απόλυτα σωστή", λέει η Βάνα Μπάρμπα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παίρνει τον δρόμο προς τις φυλακές και η Βάνα Μπάρμπα, η οποία είχε προκαλέσει αίσθηση με την δημόσια υπεράσπισή της στον ηθοποιό, μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι Μαζί. Η Βάνα Μπάρμπα δήλωσε τα εξής:

«Εγώ πάντα υποστήριζα και αυτό που πιστεύω είναι ότι, όταν μιλάει η Δικαιοσύνη όλοι εμείς πρέπει να σιωπούμε. Ποτέ δεν μου άρεσε στη ζωή μου να καταδικάζονται από την τηλεόραση ή από προσωπικές μας σχέσεις. Αυτό που πιστεύω και εξακολουθώ να χαίρομαι γιατί η Δικαιοσύνη μιλά και όλοι εμείς δεν πρέπει να έχουμε καμία άποψη.

Τώρα που μιλάει η Δικαιοσύνη, η οποία είναι ο μόνος θεσμικός φορέας της πατρίδας μας που έχει μια σωστή άποψη, νιώθω μια ανακούφιση, γιατί ξέρω ότι η Δικαιοσύνη θα κάνει το σωστό. Όταν, λοιπόν, έχουμε φτάσει στο σημείο να μιλάει η Δικαιοσύνη τα πράγματα είναι ολόσωστα.

Αυτό που σιχαίνομαι και δεν θέλω να βλέπω είναι οι τηλεδίκες. Αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη γιατί η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δουλειά της. Ό,τι απόφαση βγάλει θα είναι και απόλυτα σωστή».

Στη συνέχεια, η Βάνα Μπάρμπα πρόσθεσε τα εξής: «Δεν θέλω να κάνω καμία αντιπαράθεση με κανέναν. Λέω ταπεινά την άποψή μου. Έχω παρεξηγηθεί στο κομμάτι αυτό. Δεν είναι δυνατόν εγώ σαν γυναίκα να μην υποστηρίζω γυναίκες οι οποίες έχουν υποστεί τα έσχατα. Όμως, αυτό που φωνάζω από την πρώτη στιγμή είναι να αποδείξει το δικαστήριο όχι από μόνοι μας να κάνουμε το σπασμένο τηλέφωνο».