Πέτρος Φιλιππίδης: «Θα καταθέσουν Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κοτσοβούλου»

Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και οι εκπλήξεις συνεχίζονται...

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και το απόγευμα της Πέμπτης η Τατιάνα Στεφανίδου, στον αέρα του T Live στον Alpha, συνομίλησε με τον συνήγορο του, Μιχάλη Δημητρακόπουλο.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο κ. Δημητρακόπουλος γνωστοποίησε πως το προσεχές διάστημα θα κληθούν να καταθέσουν οι ηθοποιοί Ζέτα Μακρυπούλια, Θάλεια Ματίκα και Αλίνα Κοτσοβούλου.

Ειδικότερα, τόνισε πως «η πρόταση της κυρίας Εισσαγελέως είναι – και έγινε ομόφωνα δεκτή- να έρθει η κυρία Μακρυπούλια και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι συμμετείχαν στις πρόβες τον Σεπτέμβριο 2008 σε συγκεκριμένο θέατρο, όπου στο διάλειμμα των προβών καταγγέλει μια κυρία ότι την βίασε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Είχαμε δηλαδή τον Τάσο Χαλκιά, την Ζέτα Μακρυπούλια και άλλους γνωστούς ηθοποιούς που έκαναν πρόβα με σκηνοθέτη τον Πέτρο Φιλιππίδη, έγινε διάλειμμα της πρόβας και μέσα σε αυτό το διάλλειμα κατειγορείται ο κ. Φιλιππίδης ότι παρουσία αυτών των ανθρώπων, συνεργείου και ανθρώπων που εργάζονταν εκεί πέρα και βοηθούσαν το έργο βίασε την πρώτη καταγγέλουσα».

«Αυτή είναι μια απόφαση λυτρωτική για εμάς γιατί θα δείτε ότι όλες αυτές οι περιγραφές έρχονται σε πλήρη αντιπαράθεση με την κοινή λογική» συμπλήρωσε ο κ. Δημητρακόπουλος στο T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha.

Οι μάρτυρες θα καταθέσουν στις 4 Οκτωβρίου. Τέλος, η υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε να κληθούν ως μάρτυρες οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, οι οποίοι επίσης θα καταθέσουν σε επόμενη ημερομηνία.