Πέτρος Φιλιππίδης: «Λύγισε» βλέποντας τη σύζυγό του στο επισκεπτήριο

Πέτρος Φιλιππίδης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου είχαν μια άκρως φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση στη φυλακή.

Το πρώτο του επισκεπτήριο στις φυλακές Τρίπολης, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, δέχθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Τον πασίγνωστο ηθοποιό που ακόμα δε μπορεί να πιστέψει ότι κατέληξε πίσω από τα κάγκελα, επισκέφθηκε προχθές το απόγευμα η σύζυγός του Ελπίδα Νίνου, που ήταν από την αρχή στο πλευρό του και κατέθεσε υπέρ του ως μάρτυρας.

Όπως έγινε γνωστό και σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι δυο σύζυγοι είχαν μια άκρως φορτισμένη συναισθηματικά συνάντηση στη φυλακή, με την χορογράφο να κάνει ότι μπορεί για να παρηγορήσει τον σύντροφό της.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πέτρος Φιλιππίδης “λύγισε” βλέποντας τη γυναίκα του και αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος τον ενημέρωσε ότι έληξε ο χρόνος του επισκεπτηρίου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρεται ότι δήλωσε στον διευθυντή των φυλακών την πρόθεσή του να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης. Σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτό, επιθυμεί να παραμείνει στις φυλακές Τρίπολης, καθώς θεωρεί ότι το περιβάλλον είναι καλό.