Πετράλωνα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα «πάρτι βιασμού»

Πετράλωνα

Στα 17 ανέρχονται άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί για τον βιασμό του 7χρονου τότε παιδιού στα Πετράλωνα κατά τη διάρκεια «πάρτι βιασμού» που οργάνωνε ο πατέρας τους, σύμφωνα με τις καταγγελίες του ίδιου του παιδιού.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν γείτονας που άρχισε να βλέπει περίεργες συμπεριφορές προσφέρθηκε να κάνει μαθήματα δωρεάν στο παιδί ώστε να μπορεί να μπει στο σπίτι. Με τη δική του βοήθεια τα παιδιά βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν για όλα όσα ζούσαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι και να φτάσουν, το 2017 πλέον, να καταγγείλουν τα όσα έχουν γίνει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αστυνομικού συντάκτη των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» ανέφερε: «Πράγματι υπάρχει η καταγγελία από τον συγγραφέα, η καταγγελία τότε αφορούσε κακοποίηση μόνο του αγοριού κι όχι για το κορίτσι. Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στο αγόρι δεν δείχνει με βεβαιότητα την κακοποίηση του παιδιού».

Σύμφωνα με πληροφορίες και το κορίτσι εξετάστηκε εκείνη την περίοδο και δεν προέκυψαν σαφή ευρήματα κακοποίησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περίεργα ευρήματα είχαν βρει και οι παιδοψυχολόγοι που εξέτασαν το αγόρι, καθώς δεν είχαν κατέληξαν σε σαφή συμπεράσματα.

Πηγή: Mega – Live News