Πέθανε ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης

Νίκος Ζαχαριάδης

Εφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο δημοσιογράφος Νίκος Ζαχαριάδης σε ηλικία 55 ετών.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ενώ ήταν σε επαγγελματικό ραντεβού, ο Νίκος Ζαχαριάδης ένιωσε αδιαθεσία και άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο. Δεν πρόλαβε όμως, καθώς κατά τη διακομιδή του σε νοσοκομείο άφησε τη τελευταία του πνοή.

O Νίκος Ζαχαριάδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, τελείωσε το Κολλέγιο Αθηνών, ενώ σπούδασε και στο Πολιτικό τμήμα της Νομικής Σχολης, στο τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του καριέρα στο Ραδιόφωνο της ΕΤ-2 και το 1989 πήγε στην εφημερίδα «Αυγή» ως Κριτικός Κινηματογράφου. Στη συνέχεια στην εργάστηκε στις εφημερίδες «Ελεύθερος Τύπος» και «Μεσημβρινή».

Αφησε το 1993 τις εφημερίδες για να ασχοληθεί με τα περιοδικά. Αρχικά ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό ΜΑΧ στη συνέχεια στο περιοδικό Nitro. Επι 5 χρόνια έγραφε τις «Απορίες Ενός Ζαλισμένου Αθηναίου» στο περιοδικό Downtown, από όπου προέκυψαν και δύο βιβλία. Από το 2005 μέχρι το 2012, δούλεψε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου είχε την ευθύνη του ένθετου περιοδικού «Big Fish». Στην Athens Voice έγραφε τη στήλη του «Forrest Gump» και την καθημερινή διαδικυακή στήλη Moufanet.

Να σημειωθεί πως από το 2015 δίδασκε  Applied Jourlanism στο Metropolitan College.

Πηγή: Newsit