Πέθανε η Ντίνα Κώνστα

Ντίνα Κώνστα

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών η ηθοποιός Ντίνα Κώνστα.

Σε ηλικία 83 ετών έφυγε από την ζωή η Ντίνα Κώνστα. Ηθοποιός με πλούσια διαδρομή τόσο στον θεατρικό όσο και στον τηλεοπτικό χώρο με πιο αγαπημένο από το κοινό σταθμό τον ρόλο που ερμήνευσε στο επιτυχημένο σίριαλ του Μεγάλου Καναλιού, «Δυο ξένοι» ως Ντένη Μαρκορά.

Την είδηση πως η Ντίνα Κώνστα δεν βρίσκεται πια στη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμο τον καλλιτεχνικό χώρο, έκανε γνωστή ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεών το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαία ηθοποιός, η αγωνίστρια δημοκράτισσα, η πολυτάλαντη συνάδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων και αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί…».


«Ντινάκι μας, που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνείες στο θέατρο κι ανεπανάληπτες δημιουργίες κάθε είδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας για την αείμνηστη Ντίνα Κώνστα.