Πέθανε η Kirstie Alley: Θρήνος για την ηθοποιό που έδινε άγνωστη μάχη με τον καρκίνο

Kirstie Alley

Η είδηση πως η Kirstie Alley έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών βύθισε στο πένθος το Χόλιγουντ. Η γνωστή ηθοποιός έγινε μάχη με τον καρκίνο, χωρίς πολλοί να γνωρίζουν την περιπέτεια της υγείας της.

Η Kirstie Alley είχε τιμηθεί με δυο Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα. Η μάχη της με τον καρκίνο ήταν πολύ σύντομη, αφού η ηθοποιός έμαθε πριν από πολύ λίγο καιρό πως νοσεί. Το θάνατό της, τη Δευτέρα (05.12.2022) ανακοίνωσαν με μια συγκινητική ανάρτηση στο twitter τα παιδιά της, Τρού και Λίλι Πάρκερ.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η καταπληκτική, δυναμική και αγαπημένη μητέρα έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος εντοπίστηκε μόλις πρόσφατα.

Ήταν στο πλευρό της η οικογένειά της και πάλεψε με μεγάλη δύναμη τον καρκίνο, αφήνοντάς μας με τη βεβαιότητα της ατελείωτης χαράς για τη ζωή και τις όποιες περιπέτειες είναι μπροστά μας.

Όσο εντυπωσιακή ήταν στην οθόνη, ήταν ακόμη πιο καταπληκτική μητέρα και γιαγιά. Είμαστε ευγνώμονες την καταπληκτική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών στο Κέντρο Καρκίνου Moffitt για τη φροντίδα τους.

Η ζέση και το πάθος της μητέρας μας για τη ζωή, τα παιδιά της, τα εγγόνια της και τα πολλά ζώα της, για να μην αναφέρουμε στην αιώνια χαρά της δημιουργίας, ήταν απαράμιλλη και μας αφήνουν την έμπνευση για να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο, όπως έκανε εκείνη.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τις προσευχές και ζητάμε το σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή”, αναφέρουν τα παιδιά της Κίρστι Άλεϊ στο μήνυμά τους.

Δεν είναι γνωστός ο τύπος του καρκίνου που αντιμετώπισε η Kirstie Alley.