Πέθανε η Καλή Καλό – Το τρυφερό «αντίο» από τον Σπύρο Μπιμπίλα

Καλή Καλό

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Καλή Καλό σε ηλικία 98 ετών.

Στη θλίψη ήρθε να βυθίσει σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως η Καλή Καλό έφυγε σε ηλικία 98 ετών σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024. Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής στη νέα του ανάρτηση στα social media. «Έφυγε πριν λίγο από κοντά μας η υπέροχη Καλή Καλό, η πρωταγωνίστρια της επιθεώρησης των δεκαετιών 40, 50, 60 με την τόσο πολυτάραχη ζωή σημαδεμένη από συγκλονιστικά γεγονότα όπως η ίδια αναφέρει στην αυτοβιογραφία της “όσα πήρε ο άνεμος”, με κοινωνικούς αγώνες, με έντονη συνδικαλιστική δράση στο σωματείο των ηθοποιών και στο ΤΑΣΕΗ».

«Το τελευταίο δεκάμηνο με ενέργειες του ΤΑΣΕΗ κι εμού προσωπικά, που με τμήσε με την φιλία της, μεταφέρθηκε στο γηροκομείο Αθηνών όπου ;oλο το προσωπικό την περιποιήθηκε από την πρώτη στιγμή με πολλή αγάπη και φροντίδα και για αυτό τους ευχαριστούμε θερμά μέσα από την καρδιά μας για όλο το κοινωνικό έργο που επιτελούν με τόση ευθύνη… Καλό ταξίδι γλυκιά Καλή μου» καταλήγει ο Σπύρος Μπιμπίλας στο τρυφερό αντίο στη συνάδελφο του.

Πηγή εικόνας: NDP Photo