Πέθανε η δημοσιογράφος του «Βήματος» Μαρία Χαραμή

Έφυγε το πρωί από τη ζωή η δημοσιογράφος Μαρία Χαραμή, μετά από πολύχρονη, άνιση μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο.

Ήταν επί σειρά ετών αρθρογράφος στο ΒΗΜagazino, στο BHΜΑgourmet, στη ΒΗΜΑdonna, στο Βήμα.gr. Έζησε μία ολόκληρη ζωή γράφοντας για τη ζωή.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Πειραιά. Όπως η ίδια έλεγε σε μία από τις συνεντεύξεις της από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός ή μπαλαρίνα. Ειδικεύτηκε ως γευσιγνώστρια με την κουζίνα, προωθούσε με πάθος τα ελληνικά προϊόντα στις συνταγές με τα φαγητά, αγαπούσε υπερβολικά το θέατρο, την κλασική μουσική και τον κινηματογράφο. Έγραψε εννέα βιβλία με γραφή υψηλής αισθητικής. Το τελευταίο της βιβλίο έχει τίτλο «Η Χαρά της Ζωής».

«Πανεπιστημιακές σπουδές γιοκ». Είχε γράψει κάποτε για τον εαυτό της, αλλά, όπως σημείωνε «όλο και κάτι μαθαίνω». Στο βιογραφικό της έγραφε περιπαικτικά για τον εαυτό της λέγοντας ότι «Η ευτυχία την απασχολεί εκ γενετής».

Ήταν παντρεμένη με τον δικηγόρο κ. Θάνο Τζαβέλα (γιο του σκηνοθέτη των επιτυχημένων ελληνικών ταινιών Γιώργου Τζαβέλα). Η κηδεία της Μαρίας Χαραμή θα γίνει τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι από το Α΄ Νεκροταφείο.

«Καλό ταξίδι Μαρία»

Διαβάστε ακόμα:

Η εξομολόγηση της Μπ. Κυδωνάκη στην Τατιάνα 8 μήνες μετά τον ξαφνικό χαμό του γιου της

Πέθανε η θρυλική Εμμανουέλα, Sylvia Kristel

Πέθανε ο Gary Collins

Τα πιο δύσκολα γενέθλια της Λίζας Δουκακάρου