Περρής για Αρναούτογλου: «Τρώει φουντούνια, δοκιμάζει καλτσάκια και τζάμπα κουδουνίστρες»!

Νέα επίθεση του Βαγγέλη Περρή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Καταλαμβάνει το "κάπα" του λεξιλογίου, μια που με το ίδιο γράμμα αρχίζει και πτηνό το οποίο φημίζεται για τη λεβεντιά του»...

Μέσα από τη στήλη του AUTOCUE στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο Βαγγέλης Περρής συνεχίζει τον πόλεμο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Ο παρουσιαστής γράφει:

«Η ιδιότητα του κιμπάρη έχει ταυτιστεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου -άλλωστε την επικαλείται συνεχώς ο ίδιος είτε βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό, είτε πίνει τη ρετσινούλα του και τρώει τη λακερδίτσα του στα ταβερνάκια του Golden Hall όπου συχνάζει γιατί του αρέσει η ζωή του ερημίτη. Πριν από μερικές μέρες ο κιμπάρης Γρηγόρης βγήκε και δήλωσε ότι κάποιοι κακοί άνθρωποι πληρώνονται προκειμένου να τον λασπολογούν από τις «στήλες» τους. Επειδή αυτοί που ασχολούνται με τα τηλεοπτικά μέσω «στηλών» είναι ελάχιστοι και πιστεύουμε ότι αναφέρεται στην Αθηναΐδα Νέγκα (!), τον παρακαλούμε, σαν κιμπάρης που είναι, να προχωρήσει σε διευκρινήσεις μετά ονομάτων. Αλλά και να μην το κάνει, πάλι το «κάπα» του λεξιλογίου θα καταλαμβάνει, μια που με το ίδιο γράμμα αρχίζει και πτηνό το οποίο φημίζεται για τη λεβεντιά του».

«Ο (καλός) Γρηγόρης ξαναπληγώθηκε από την κακούργα κοινωνία των media που τον μαστιγώνει με απάνθρωπες κριτικές του τύπου «να ‘τος ο Γρηγόρης στο Golden Hall να πίνει καφέ, να αγοράζει μπουφάν για σκι, να φιλάει – να φιλιέται, να τρώει φουντούνια, να δοκιμάζει καλτσάκια, να μασουλάει σπανακόπιτες». Φυσικά απέφυγε να κατονομάσει τους επαγγελματίες εχθρούς που τα παίρνουν για να τον λασπολογούν, συνεχίζοντας έτσι τη μακρά παράδοση που δημιούργησαν τα ψευτοκουτσαβάκια. Πετούσαν απειλές στο βρόντο, γρονθοκοπούσαν τον αέρα και μόλις έπεφτε πάνω τους η σκια των «αντιπάλων» τους, άρχιζαν τις τσιριτσάντσουλες ψελλίζοντας «μα, δεν εννοούσα εσένα». (Μετά έπαιρναν σκυμμένοι το στρατί, με τα πιτσιρίκια της γειτονιάς να τα καρπαζώνουν). Όμως το ενδιαφέρον της νέας πληγωμένης εμφάνισης του (καλού) γρηγόρη βρίσκεται αλλού! Στη βεβαιότητα ότι όλα αυτά γίνονται γιατί οι κακοί ζηλεύουν τη δημοσιότητά του, γι’ αυτό και τον πολεμάνε ελπίζοντας ότι έτσι «θα γίνουν (κι εκείνοι) γνωστοί»! Παρά τη σοβαρή ενασχόλησή του με την ψυχολογία, η οποία κατέληξε στη συγγραφή ενός επίσης σοβαρού ψυχολογικού εγχειριδίου, ο κιμπάρης παρουσιαστής αδυνατεί να διανοηθεί πως υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται να φωτίσουν τη ζωή τους με φωτογραφικά φλας. (Τους λόγους της αδυναμίας αρνούμεθα να παραθέσουμε σ’ αυτό το σημείωμα. Αφενός γιατί πόσα χτυπήματα μπορεί να αντέξει ένας πονεμένος σταρ, αφετέρου σε λίγο πιάνουν δουλειά οι παπαράτσι  του Golden Hall και πρέπει να φωτογραφηθεί καθώς δοκιμάζει τζάμπα κουδουνίσατρες)».

Διαβάστε ακόμα:

Το καρφί του Ρόκκου και το ξέσπασμα του Αρναούτογλου

Ξέσπασμα Κωστόπουλου για Αρναούτογλου: «Τι έγινε ρε Γρηγοράκη; θα σου φέρω μια πίτσα»!