Περιστέρι: Στον ανακριτή ο 21χρονος Πακιστανός – Ομολόγησε στους αστυνομικούς πως σκότωσε την Νικολέτα

Περιστέρι

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα  δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Ο 21χρονος Πακιστανός ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, ομολόγησε στους αστυνομικούς την πράξη του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στον εισαγγελέα στην Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει και επίσημα για τη δολοφονία στο Περιστέρι. Αφού έφυγε από τον εισαγγελέα, οδηγήθηκε στον ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα  δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Δεν συνοδευόταν από δικηγόρο ενώ δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έλεγε ότι θα παραδοθεί, αλλά σχεδίαζε τη φυγή του.

Το λάθος που τον πρόδωσε

Ο 21χρονος οδήγησε τις αρχές επί της ουσίας στην σύλληψή του, μέσω του κλεμμένου τηλεφώνου της 17χρονης Νικολέτας το οποίο είχε μαζί του.

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι, σύμφωνα με τα όσα σαν μετέδωσε από νωρίς το newsit.gr,  εντοπίστηκε χτες το απόγευμα έξω από τα Σκόπια από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας, καθώς αναζητούνταν και εκεί, ύστερα από επαφές της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αστυνομικές αρχές των χωρών της Βαλκανικής, ύστερα από πληροφορίες ότι ο νεαρός είχε σκοπό να περάσει τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος χρησιμοποιούσε το δικό του κινητό όσο ήταν στην Ελλάδα, το οποίο και άφησε στην Θεσσαλονίκη.

Όταν πέρασε στην Βόρεια Μακεδονία άνοιξε αυτό της Νικολέττας, θεωρώντας πως πλέον έχει ξεφύγει. Ωστόσο από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαιη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα, και ειδοποιήθηκαν και οι αρχές σε χώρες των Βαλκανίων.

Με το «στίγμα» λοιπόν του κινητού τον εντόπισαν, το συνέλαβαν, και τον παρέδωσαν στις ελληνικές αρχές.

Πηγή: newsit.gr