Περικλής Ιακωβάκης: «Ήταν υπερβολική η τιμωρία της Παπαχρήστου»

«Προήλθε κυρίως, από υπερβάλλοντα ζήλο των υποτίθεται ΜΜΕ της Ελλάδας» - «Έχω μεθύσει αρκετές φορές. Έχω πιει και πριν από παγκόσμιο πρωτάθλημα τη μέρα πριν τον τελικό»

Αίσθηση προκαλούν τα όσα δηλώνει ο πρωταθλητής μας στον στίβο, στα 400μ. με εμπόδια, Περικλής Ιακωβάκης, σχετικά με την αποβολή της Βούλας Παπαχρήστου από τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, εξαιτίας της δημοσίευσης σχολίου στο λογαριασμό της στο Twitter που έγραφε:: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου, θα τρώνε σπιτικό φαγητό !!!»

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, JOY, ο Περικλής Ιακωβάκης ανέφερε τα εξής: «Νομίζω ότι προήλθε κυρίως από υπερβάλλοντα ζήλο των υποτίθεται ΜΜΕ της Ελλάδας. Μάλλον εκείνη την περίοδο δεν υπήρχε και μεγάλη επικαιρότητα, οπότε έπρεπε να φτιάξουν κάτι, είναι το γνωστό, το κλασικό. Έχω την αίσθηση ότι ήταν υπερβολική η τιμωρία της ή τουλάχιστον η μεθόδευσή της. Αν ήμουν εγώ, που δεν είμαι όμως και είχε γίνει, θα την καλούσα σε απολογία πρώτα και ύστερα θα έπαιρνα ότι ήταν να πάρω. Συνάντησα ένα πρώην καθηγητή μου μαθηματικό, που είναι καταπληκτικός άνθρωπος και φοβερό μυαλό, ο οποίος έχει και αιγυπτιακές ρίζες και μου είπε ότι ήταν πάρα πολύ επιτυχημένο αυτό το αστείο και απορεί γιατί έγινε όλη αυτή η ιστορία. Νομίζω ότι το… αποφασίζουμε και διατάζουμε και τιμωρούμε έτσι με τόση ευκολία για κάτι τέτοιο, όταν κάτι αντίστοιχο έγινε με μια Γερμανίδα αθλήτρια και δεν έγινε τίποτα, νομίζω ήταν υπερβολικό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Περικλής Ιακωβάκης παραδέχεται πως: «Έχω μεθύσει αρκετές φορές. Είμαι από τους αθλητές οι οποίοι πίνουν αρκετά. δεν έχω πρόβλημα. Έχω πιει και πριν από παγκόσμιο πρωτάθλημα τη μέρα πριν τον τελικό. Ήπια μια μεγάλη τόση μπύρα, πιο πολύ για να χαλαρώσεις, να σου φύγει η ένταση και να κοιμηθείς. Δεν είναι εκεί το πρόβλημα».

//www.youtube.com/embed/MoHW2WncRxo

Διαβάστε ακόμα:

Η Βούλα Παπαχρήστου μιλάει για το τέλος της σχέσης της με τον Ηλία Κασιδιάρη

Καπουτζίδης για Νότη: «Δεν μίλησε ο Πλάτωνας. Ένας λαϊκός τραγουδιστής, χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση μίλησε…»