Πένθος στη βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας – Αυτοκτόνησε ο πρώην σύζυγος της πριγκίπισσας Μάρθας Λουίζας

Άρι Μπεν

Στο τελευταίο του βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2018 υπό τον τίτλο Inferno («Κόλαση»), ο Άρι Μπεν αναφέρεται στη μάχη του με τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Στο πένθος βύθισε τη βασιλική οικογένεια της Νορβηγίας η είδηση πως ο συγγραφέας Άρι Μπεν, πρώην σύζυγος της πριγκίπισσας Μάρθας Λουίζας, έδωσε τέλος στη ζωή του ανήμερα των Χριστουγέννων.

Το τραγικό νέο ανακοίνωσε, μέσω του Γαλλικού πρακτορείου, ο ατζέντης του Άρι Μπεν. Ο γνωστός συγγραφέας ήταν μόλις 47 ετών.

«Έβαλε τέλος στη ζωή του σήμερα», ανέφερε στο AFP ο Γκάιρ Χάκονσουντ. Οι λόγοι που οδήγησαν τον Άρι Μπεν στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του, δεν είναι ακόμα γνωστοί.

Ο Άρι Μπεν δημοσίευσε το 1999 το πρώτο του βιβλίο, απάνθισμα ειδήσεων υπό τον τίτλο Trist som faen («Νέα θλιβερά σαν την κόλαση»). Ακολούθησαν μυθιστορήματα και θεατρικά έργα.

Έγινε διάσημος το 2002, όταν παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Μάρθα Λουίζα. Οι δυο τους μάλιστα συνυπέγραψαν ένα βιβλίο για τη σχέση τους υπό τον τίτλο Fra hjerte til hjerte («Από καρδιά σε καρδιά»).

Το ζευγάρι απέκτησε τρεις κόρες πριν ανακοινώσει το διαζύγιό του τον Αύγουστο του 2016.

Πηγή: newsit.gr