Πεδίο μάχης η Βουλή μετά την απόρριψη της πρότασης μομφής από τον Α. Τσίπρα κατά του Γ. Στουρνάρα – Αποχώρησε προς το παρόν ο ΣΥΡΙΖΑ

Ξανάρχισε η συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο - Πατήστε εδώ για να τη δείτε ζωντανά - Τσίπρας: Δεν αναγνωρίζουμε το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και αποχωρούμε - Θα επιστρέψει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στην ονομαστική ψηφοφορία - Μετά από επεισοδιακή συνεδρίαση απορρίφθηκε η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Α. Τσίπρα -Δείτε σε video την πρόταση δυσπιστίας από τον Α. Τσίπρα και την απάντηση του υπουργού Επικρατείας

Καζάνι έτοιμο να εκραγεί η Βουλή μετά τον αιφνιδιασμό από τον Α. Τσίπρα.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε αναπάντεχα πρόταση δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα.

Μετά από μία επεισοδιακή συνεδρίαση, που όμοια της δεν υπάρχει ακόμα και στη καυτή εποχή του Μνημονίου, η κυβέρνηση απέρριψε την πρόταση μομφής και ξανάρχισε η συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο που θα ψηφιστεί εαν δεν υπάρξουν άλλες εκπλήξεις τα μεσάνυχτα.

Ο Α. Τσίπρας μετά την ανακοίνωση της απόρριψης της πρότασης μομφής κατήγγειλε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και αμέσως μετά αποχώρησε από τη Βουλή η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε βίντεο στο NewsIT