Παύλος Σαράκης: «Αν εκλεγούμε κυβέρνηση θα καταργήσουμε άμεσα το νομοσχέδιο για τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών»

Παύλος Σαράκης

"Με ενοχλεί η προπαγάνδα που γίνεται για τους ομοφυλόφιλους, το ωραιοποιούν, το θεωρούν κάτι φυσιολογικό...", δηλώνει ο Παύλος Σαράκης.

Καλεσμένος στο Πρωινό, ο Παύλος Σαράκης, βουλευτής από την Ελληνική Λύση, κατά την τοποθέτησή του σχετικά με τον γάμο μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, εξέφρασε απόψεις που προκαλούν αίσθηση, ενώ ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που το κόμμα του εκλεγεί κυβέρνηση, θα καταργήσει άμεσα το σχετικό νομοσχέδιο.

«Εμείς τι λέμε; Την αρχή της ισότητας. Ό,τι λέει η φύση. Εναντιωνόμαστε στη χορήγηση ειδικών προνομίων σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων. Ο γάμος είναι σύζευξη ανδρός και γυναικός, αυτό το λέει και η φύση και η θρησκεία.

Θεωρούμε ότι έχει χορηγηθεί ειδικό προνόμιο στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στο δικαίωμα του γάμου, όπως είναι ειδικό προνόμιο να δοθεί το δικαίωμα υιοθεσίας από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Εμείς είμαστε αντίθετοι.

Αυτά τα θέματα τα καθορίζει η φύση και όταν υπάρχει ο νόμος που πηγαίνει αντίθετα στη φύση, όταν υπάρχουν πολιτικά κόμματα που έρχονται σε αντίθεση με την κοινωνία, τότε σημαίνει πως  η Δημοκρατία μας δεν λειτουργεί ορθά.

Με ενοχλεί η προπαγάνδα που γίνεται για τους ομοφυλόφιλους, το ωραιοποιούν, το θεωρούν κάτι φυσιολογικό…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σαράκης.

«Θέλουμε μια κοινωνία με υγιή πρότυπα. Τα πρότυπα τα καθορίζει η φύση

Αν εκλεγούμε κυβέρνηση θα καταργήσουμε άμεσα τον νόμο. Άμεσα καταργείται ο νόμος. Όσοι έχουν παντρευτεί θα ακυρωθεί ο γάμος», ξεκαθάρισε ο Παύλος Σαράκης.