Παύλος Χαϊκάλης: Τα «Φιλαράκια» δεν ήταν καλύτερα απ’ το 50-50

Διαβάστε τι λέει για το "50-50" και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Σήμερα, «δεν μετράει το ποιος είσαι, αλλά το πόσο πουλάς και πόσο κοστίζεις. Δεν ενδιαφέρει η ποιότητα, αλλά το πιο  φτηνό», λέει ο Παύλος Χαικάλης στη συνέντευξη που έδωσε στη Ρενέ Σαραντίδου, για το περιοδικό «Λοιπόν».

Ο κωμικός ηθοποιός μίλησε για το «50 – 50», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την αγαπάμε αυτή τη σειρά, την πονάμε. Πήγε δύο χρόνια η σειρά και έπρεπε να κλείσει. Συμφώνησα κι εγώ τότε. Καλώς έγινε. Αυτό που γίνεται τώρα είναι απόρροια του να σταματήσει η σειρά τότε, αν και θα μπορούσε να πάει και 7 χρόνια. Δεν νομίζω ότι τα “Φιλαράκια” ήταν καλύτερα από εμάς. Το χιούμορ που είχαμε εμείς ήταν πολύ παραπάνω. Ήταν μεγάλη η αγάπη του κόσμου.
Ακόμα και μετά τα επεισόδια που έρχονται πιστεύω ότι πάλι μπορούμε να ξαναβρεθούμε στο μέλλον».

Ο Παύλος Χαικάλης μίλησε και για το ερωτικό στοιχείο στη σημερινή εποχή, σημειώνοντας πως «έχουν χαθεί ο ανδρισμός και η θηλυκότητα. Έχει χαθεί το φλερτ, η διαδικασία του ταξιδιού, γιατί θέλουμε όλοι το αποτέλεσμα».

Με τις ετικέτες του κωμικού ή του δραματικού ηθοποιού δεν συμφωνεί, ενώ δεν πιστεύει ότι η κωμικότητα βγαίνει από την εμφάνιση, «αλλά από το πόσο υποστηρίζεις μια κατάσταση».

«Δεν με αποκαλεί κανένας σταρ. Δεν είμαι σταρ. Γιατί να είμαι σταρ; Σταρ θεωρώ τον Σάκη Ρουβά από την πορεία του. Δεν υπάρχει το σταρ στην εποχή μας. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας σταρ», λέει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις σχέσεις του με τον Λάκη Λαζόπουλο και αν θα συμμετέχει στους «10 Μικρούς Μήτσους», ο Παύλος Χαικάλης είπε τα εξής:

«Όχι, κάτι τέτοιο γράφτηκε. Δεν θα συμπρωταγωνιστήσω στους “Μήτσους”. Οι σχέσεις μου με τον Λάκη δεν ήταν ποτέ χάλια. Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι άνθρωποι, που εκφράζουμε την άποψή μας. Δεν υπήρξε ποτέ κόντρα, ούτε έδωσα ποτέ συνέχεια. Ούτε ο Λάκης πιστεύω ότι το πήρε σαν κόντρα. Δεν μου έδειξε ποτέ αν πειράχθηκε ή όχι. Ούτε τηλέφωνο με πήρε να μου πει γιατί το είπα ούτε είχαμε τσακωμούς. Με εκτιμά και τον εκτιμώ. Βρέθηκα στην παρουσίαση “Σπίρτο Net”, στο site το οποίο ανέβασε. Εκτιμώ τις όποιες κινήσεις πολιτισμού γίνονται. Εκεί λοιπόν μιλήσαμε χωρίς να θίξουμε το γεγονός. Ήταν κάτι που με είχε πειράξει τότε και το είπα. Αναφερόταν στη Μιμή (Ντενίση), που είναι μια γυναίκα, συνάδελφος, συντηρεί και 60 οικογένειες. Ρώτησα ποιος δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να κρίνει κάποιο συνάδελφο ακόμα κι αν είναι ο Λάκης Λαζόπουλος. Το θέμα όμως έμεινε εκεί, δεν υπήρχε ποτέ κόντρα. Πήρε διαστάσεις οι οποίες όμως δεν με αφορούν».