Πατρίτσια Περιστέρη: «Με παρενόχλησε σεξουαλικά ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα»

Πατρίτσια Περιστέρη

Δείτε όλα όσα είπε η Πατρίτσια Περιστέρη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από καταγγελλόμενο πρόσωπο.

Στην εκπομπή T Live η Πατρίτσια Περιστέρη προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας πως είχε δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από καταγγελλόμενο πρόσωπο.

«Έχω βιώσει μια δυσάρεστη εμπειρία και δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτήν. Υπάρχουν διάφορες εμπειρίες στο χώρο, δεν είναι κάτι που δεν το γνωρίζαμε. Απλά πρέπει να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός και να ξέρεις πώς να διαχειριστείς καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Έχω χάσει ρόλο γιατί δεν ενέδωσα. Μου έχει συμβεί να περάσω από δύο οντισιόν, να έχω υπογράψει προσύμφωνο, να έχω συμφωνήσει και στα χρήματα και μετά από δύο μέρες με κάλεσε ο σκηνοθέτης σπίτι του, όπου υποτίθεται θα ήταν όλο το καστ, αλλά ήμασταν οι δυο μας. Δεν υπήρξε κάποιο σκηνικό, αλλά απλά δεν ενέδωσα σε κάτι και μετά από 1-2 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η συνεργασία μας δεν θα προχωρήσει», είπε αρχικά η Πατρίτσια Πετριστέρη.

Έπειτα, η Πατρίτσια Περιστέρη πρόσθεσε: «Το περιστατικό που δεν θέλω να μιλήσω γι αυτό έχει να κάνει με ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα. Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες έχασα τον ύπνο μου γιατί ξαναζούσα τη δική μου εμπειρία. Αυτός ο άνθρωπος με κάλεσε να μιλήσουμε για μια δουλειά, για μια παράσταση. Μου είχαν πει ότι πρέπει να είμαι προσεκτική με αυτόν γιατί ακούγονται αυτές οι φήμες. Μιλήσαμε και αρνήθηκα την πρόταση για την παράσταση. Μετά από ένα χρόνο μου τηλεφώνησε ξανά για μια άλλη παράσταση και πήγα, αλλά ήμουν πιο άνετη γιατί θεωρούσα πως ήταν φήμες και ότι εγώ ήμουν οκ, είχα κάνει το ραντεβού μου, δεν βρέθηκα σε κάποιο κίνδυνο, ούτε μου την έπεσε, ούτε με έφερε σε δύσκολη θέση, ούτε τίποτα. Εννοείται ότι πρόσεχα, αλλά μετά από αυτό δεν θα ήθελα να μιλήσω».

«Αυτή ήταν η φορά που μου στοίχισε πολύ. Είναι πολύ δύσκολο να περνάς από τέτοιου είδους σεξουαλική παρενόχληση για να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα. Ήταν πριν εννιά χρόνια, σοκαρίστηκα πάρα πολύ που το κλείδωσα μέσα μου και δεν ήθελα να μιλήσω πουθενά γι’ αυτό που μου συνέβη. Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω γιατί θεωρούσα ότι δεν θα με πίστευαν επειδή είναι ιδιαίτερα αγαπητός», είπε κλείνοντας η Πατρίτσια Περιστέρη.