Πάτρας: «Το Elatte δεν έχει πρώτο και δεύτερο ρόλο»

Διαβάστε τι είπε ο παρουσιαστής για την εκπομπή, τα νούμερα και τη συνεργασία του με τη Νάντια Μπουλέ.

Σε συνέντευξη του στο Radar του Έθνους της Κυριακής και τη Ζωή Παπαδοπούλου, ο Θανάσης Πάτρας μίλησε για την κρίτική που έχουν δεχτεί, τα νούμερα της εκπομπής ενώ απαντά και στα σχόλια περί «καπελώματος» του από την συμπαρουστριά του. 

Διαβάστε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα: 

-Από την πρώτη μέρα του Elatte δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια. Υπήρξε κάποιο δημοσίευμα ή σχόλιο που σας ενόχλησε; 

Είναι λογικό και προφανές να υποστούμε κριτική, θετική και αρνητική. Όλοι κρίνονται, δεν είμαστε εμείς ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι και νομίζω δεν είναι δουλειά μας να κρίνουμε την κριτική. Εξάλλου, πολλές φορές σου υποδεικνύει τις αδυναμίες σου και σε κάνει καλύτερο. 

-Με τα νούμερα της τηλεθέασης είσαι ευχαριστημένος; Υπήρξε πρωτοσέλιδο που μιλούσε για τις χαμηλές σας «πτήσεις»… 

Τα νούμερα είναι πολύ καλά και νομίζω ότι αφού και ο σταθμός είναι ευχαριστημένος σε ό,τι τον αφορά, είναι περιττό να πω οτιδήποτε. 

-Επίσης, υπήρξαν δημοσιεύματα που έγραφαν ότι σε «καπελώνει» η Νάντια. Νιώθεις κάτι τέτοιο; Πώς είναι η συνεργασία σας; 

Η συνεργασία μας είναι εξαιρετική και κάθε μέρα γνωριζόμαστε όλο και καλύτερα τηλεοπτικά τόσο με τη Νάντια όσο και με τους υπόλοιπους συνεργάτες, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Βρίσκουμε καθημερινά ρυθμό και μέτρο γιατί είναι προφανλές ότι όταν δεν έχεις συνυπάρξει τηλεοπτικά θέλεις το χρόνο σου. Οι συνεργάτες θέλουν δουλειά και σίγουρα δεν μπορείς να γίνεις το τέλειο δίδυμο σε δύο -τρεις εβδομάδες. Πάντως αν δεις την πρώτη εκπομπή και μετά τη δέκατη, θα καταλάβεις ότι έχουμε κάνει μεγάλα άλματα. 

-Τον πρώτο ρόλο τον έχει η Νάντια, όπως έχει γραφτεί. 

Η εκπομπή δεν έχει πρώτο και δεύτερο ρόλο και αυτό είναι προφανές. Δεν κρατάμε χρονόμετρο στο ποιος θα μιλήσει περισσότερο ούτε ποιος θα δώσει περισσότερες πάσες. Προσπαθούμε να το ισορροπήσουμε, άλλες φορές ιδανικά και άλλες φορές όχι τόσο. Πάντως τέτοιο θέμα δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια!