Πάτρα: Τι έχει συμβεί με τα λουλούδια στους τάφους των κοριτσιών;

Ρούλα Πισπιρίγκου

Όσα αποκαλύπτει η γυναίκα που περιποιείται τα μνήματα.

Το Μεγάλο Σάββατο άγνωστοι πέταξαν στα σκουπίδια τα λουλούδια και τα αντικείμενα που είχε αφήσει ο κόσμος στους τάφους της Μαλένας και της Ίριδας, στην Πάτρα. Πληροφορίες έλεγαν πως την κίνηση αυτή την έκαναν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου. Στη συνέχεια η Δήμητρα Πισπιρίγκου διέψευσε την πληροφορία.

Η γυναίκα που φροντίζει και περιποιείται τα μνήματα των κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και την Έλενα Πολυκάρπου.

«Εγώ την Ρούλα δεν την έχω δει ποτέ μου, από το τηλέφωνο μόνο έχουμε μιλήσει για να αναλάβω τα παιδιά. Δεν είχα καμία τηλεφωνική επικοινωνία και δεν πέταξα τίποτα. Δεν ήταν από μένα, η Ρούλα δεν μου είπε τίποτα.

Βεβαίως και ανάβω το καντηλάκι και θα το ανάβω και θα περιποιούμαι το μνήμα. Δεν έχω δει κανέναν από την οικογένεια. Το πρωί, την ώρα που πηγαίνω εγώ, δεν είναι κόσμος εκεί, αργότερα μπορεί να πηγαίνει. Έχει πάνω πράγματα, διάφορα πραγματάκια.

Την Μεγάλη Παρασκευή έτυχε να περάσω και ήταν μια κυρία με τον γιο της λίγο πιο πέρα και είχε βάλει λιβανάκι και λιβάνιζε. Το Μεγάλο Σάββατο έλειπαν τα πράγματα», είπε συγκεκριμένα η γυναίκα.