Πάτρα: «Θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα»

Πάτρα

"Για όλους θα είναι μια λύτρωση να βρεθεί η απάντηση", λέει ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας.

Ο ιατροδικαστής Νίκος Καλόγρηας κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4, το απόγευμα της Πέμπτης, και η κουβέντα πήγε πολύ γρήγορα στην Πάτρα και την υπόθεση με τον μυστηριώδη θάνατο των τριών παιδιών.

«Είναι σε εξέλιξη η τελευταία νεκροτομή και τα εργαστηριακά της ευρήματα που θεωρούμε ότι και αυτά μπορούν να δώσουν κάποια ουσιαστικά στοιχεία. Είναι σε εξέλιξη πολύ καιρό, γιατί έτσι είναι το σύνηθες. Ο χρόνος της κοινής γνώμης είναι διαφορετικός από τον χρόνο τον δικό μας. Τα εργαστηριακά κάνουν πολλές φορές αρκετούς μήνες να βγουν. Είναι λίγα τα εργαστήρια, αρκετή η προετοιμασία για να γίνουν αυτές οι εξετάσεις, δεν είναι ότι τις βάζεις σήμερα και αύριο βγαίνουν», είπε ο Νίκος Καλόγρηας και αναφερόμενος στην υπόθεση στην Πάτρα, ανέφερε:

«Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε ασφαλή συμπεράσματα, να ξέρουμε με βεβαιότητα ότι αυτό προκάλεσε τον θάνατο. Αυτό θέλει λίγο υπομονή ακόμα. Αν καταλήξουμε θα το κοινωνήσουμε πρώτα στις Αρχές. Θα είναι μία υπόθεση που στο τέλος θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα. Θα διαλευκανθεί πιστεύω. Για όλους θα είναι μια λύτρωση να βρεθεί η απάντηση».