Πάτρα: «Σκληρή» η δήλωση Δασκαλάκη μετά τις νέες διώξεις στην Ρούλα Πισπιρίγκου

Πάτρα

Μετά τις νέες διώξεις που ασκήθηκαν στην Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της, ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε με σκληρά λόγια για την εν διαστάσει σύζυγό του.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha είπε:

«Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες, η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής».

Σχολιάζοντας τη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε για τον εν διαστάσει σύζυγό της: «Έχει ήδη καταθέσει ενόρκως στα πλαίσια της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κυρία Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα. Ως μία γυναίκα για την οποία δε θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα μπορούσε να στραφεί ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα… ».