Πάτρα: Πώς ο Μάνος βρήκε τα λεφτά για να κάνει τραγούδι; Συγγενής της σπιτονοικοκυράς αποκαλύπτει

Πάτρα

Κάθε μέρα όλο και περισσότερα βγαίνουν στο φως για την υπόθεση στην Πάτρα.

Το θρίλερ με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και τη σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού στην Πάτρα συνεχίζεται. Σήμερα μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ένας συγγενής της σπιτονοικοκυράς και είπε αναλυτικά τα παρακάτω.

«Με τη θεία δεν είχαμε, σαν οικογένεια, πολλά πολλά. Και μετά το θάνατο του άντρα της χαθήκαμε περισσότερο, απομακρυνθήκαμε. Αλλά εδώ η κοινωνία είναι μικρή και τα πράγματα και τα βλέπουμε και τα ακούμε. Η θεία είχε μεγάλη αδυναμία στον Μάνο, αλλά και στο ζευγάρι είχε αδυναμία γιατί τη φρόντιζαν, καλώς ή κακώς αυτοί ήταν οι δικοί της άνθρωποι απ’ όταν έμεινε μόνη.

Και λένε τώρα ότι για να κάνει το χατίρι του Μάνου που ήθελε να γίνει τραγουδιστής και να βγάλει και τραγούδι, είχε βοηθήσει. Γιατί το τραγούδι είχε κοστίσει 3.000 ευρώ να το γράψει στο στούντιο και να το ηχογραφήσει, αυτά τα λεφτά ο Μάνος δεν μπορούσε να τα έχει τότε. Και οι περισσότεροι λέγανε ότι τους βοήθησε η θεία», είπε αρχικά ο συγγενής της σπιτονοικοκυράς.

Στη συνέχεια, ο ίδιος είπε: «Από την άλλη, όλη η οικογένεια στηριζόταν πάνω σε αυτή τη βοήθεια. Και η μάνα της Ρούλας φρόντιζε μια κυρία κι εκεί υπήρχαν κάποια θέματα. Γιατί κι εκεί ακούγονταν πολλά. Αλλά περισσότερα δεν μπορώ να πω γι’ αυτό. Όπως και η αδερφή της που κάποια στιγμή είχε μπλέξει με διάφορες παρέες εκεί και υπήρχε πρόβλημα στην οικογένεια».