Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης απαντά off the record στην αποκάλυψη του Βασίλη Λαμπρόπουλου

Μάνος Δασκαλάκης

Ο Μάνος Δασκαλάκης δέχθηκε ερώτηση για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Τον αστυνομικό συντάκτη που μέσα από το Live News είχε σταθεί πρώτος σε μια σειρά από αποκαλυπτικά στοιχεία για το θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα…

Μέχρι την περασμένη Τετάρτη, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη στην Πάτρα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν «κόκκινο πανί» τόσο για την 33χρονη όσο και για τον Μάνο Δασκαλάκη. Πλέον οι γονείς των τριών αδικοχαμένων παιδιών φαίνεται να βαδίζουν σε χωριστούς δρόμους αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση. Ο Μάνος Δασκαλάκης από εκεί που δεν ήθελε να ακούσει τίποτα για τον αστυνομικό συντάκτη, πλέον δίνει απαντήσεις. Έστω και off the record όπως θα δούμε…

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Live News, τον Οκτώβριο του 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σχεδόν ενός έτους, είχε γίνει καταγγελία σε Οργανισμό από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος του ζευγαριού για κακοποίηση του παιδιού. Ο Οργανισμός απευθύνθηκε στο δήμο της Πάτρας και ακολούθησε επίσκεψη κοινωνικών λειτουργών στο σπίτι της οικογένειας, ωστόσο φαίνεται πως ο έλεγχος ήταν ανεπαρκής.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξαν ότι όλα αυτά ήταν κακοήθειες και η έρευνα σταμάτησε, χωρίς καν το μωρό να εξεταστεί από ιατροδικαστή. O Μάνος Δασκαλάκης κλήθηκε να σχολιάσει την αποκάλυψη του δημοσιογράφου. Είπε στον Πέτρο Κουσουλό ότι η επίμαχη καταγγελία είχε γίνει από μια κακή γειτόνισσα που δεν τους χώνευε καθόλου και πως από τη διερεύνηση της υπόθεσης, δεν προέκυψε κάτι. «Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν κακοποιούσε τα παιδιά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάνος Δασκαλάκης, «έβραζε» τις προηγούμενες εβδομάδες με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Θεωρούσε πως εκείνος μαζί με ορισμένους άλλους δημοσιογράφους ακόμα και γιατρούς, είχαν δώσει από μόνοι τους, τεράστιες διαστάσεις σε κάτι που όπως πίστευε δεν υπήρχε. Μετά τη σύλληψη της 33χρονης και τη βαρύτατη κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ο 30χρονος αναδιπλώθηκε και πλέον διαχωρίζει τη θέση του.

Πηγή: newsit.gr