Πάτρα: Μήνυση από την οικογένεια Πισπιρίγκου στον δικηγόρο Ανδρέα Θεοδωρόπουλο

Πάτρα

Πάτρα: Η οικογένεια Πισπιρίγκου κατηγορεί τον δικηγόρο ότι πήρε πράγματα από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς.

Κι ενώ οι εξελίξεις με την υπόθεση στην Πάτρα συνεχίζουν να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον, η οικογένεια Πισπιρίγκου κατέθεσε μήνυση εναντίον του δικηγόρου, Ανδρέα Θεοδωρόπουλου, αναφέροντας πως πήρε πράγματα από το σπίτι της σπιτονοικοκυράς.

Ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος ανέφερε πως λείπει από το σπίτι η σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας κι υπήρξε εισβολή μέσα στο χώρο, όπου έχει σπάσει κι ένα τζάμι . «Αφαιρέθηκαν πράγματα από το σπίτι κι όταν έφυγαν, άφησαν την πόρτα του σπιτιού ανοιχτή με αποτέλεσμα να επισκέπτονται διάφοροι το χώρο και να βιντεοσκοπούν.»

Ο δικηγόρος των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Είναι νομικά σπανιότατο να μην γνωρίζει ο κ. Παπαδόπουλος ότι τα διαμερίσματα δεν ανήκουν στην Ρούλα Πισπιρίγκου. Μεταβήκαμε στο ακίνητο, διαπιστώσαμε την διάρρηξη του σπιτιού και ανεβήκαμε στον 1ο όροφο, το σπίτι της Ευγενίας Κούτρα. Ό,τι βρήκαμε στο ακίνητο του 1ου ορόφου, θα παραδοθούν στην ανακρίτρια. Για ποιόν λόγο δεν θα δίναμε τα αντικείμενα στην αστυνομία. Το σημείωμα της Τζωρτζίνας, το βρηκε δημοσιογράφος και όχι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήθελαν να αποκρύψουν στοιχεία για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, αυτοί που μπήκαν στο σπίτι», τόνισε κλείνοντας.