Πατέρας Αντώνιος: Πώς αντέδρασε η πρεσβυτέρα στην ερώτηση για την ποινική δίωξη

Πατέρας Αντώνιος

Ποινική δίωξη ασκήθηκε κατά του Πατέρα Αντώνιου και επτά ακόμη πρώην εργαζομένων της Κιβωτού του Κόσμου για τις καταγγελίες για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης, για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση που αφορά τις καταγγελίες σε βάρος του, ενός 15χρονου και ενός 19χρονου φιλοξενούμενων στις δομές την περίοδο (Σεπτέμβριος 2020 – Ιανουάριος 2022).

Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή T-Live και η δημοσιογράφος η Μάρω Κανελλάκη η οποία εντόπισε την πρεσβυτέρα να επιστρέφει στη νέα της οικεία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-Live ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα μάζεψαν τα πράγματά τους και έφυγαν από το σπίτι στο Κρυονέρι, μετακομίζοντας σε σπίτι φιλικού τους προσώπου.

«Νέα οικεία είναι σε κάποια φιλικό πρόσωπο το οποίο πρόσωπο έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια, γνωρίζονται καλά και είναι πολύ καλοί φίλοι», πρόσθεσε η Μάρω Κανελάκη.

Η πρώτη αντίδραση της πρεσβυτέρας

Επιστρέφοντας στο σπίτι στο οποίο διαμένει προσωρινά η πρεσβυτέρα, αρνήθηκε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση, μετά την ερώτηση της δημοσιογράφου για την ποινική δίωξη που ασκήθηκε κατά του πατέρα Αντώνιου.