Πατέρας 8χρονου: Μετά τα χαστούκια δεν τον κάνουν παρέα γιατί φοβούνται

Ο πατέρας του παιδιού, η υπόθεση του οποίου έχει προκαλέσει σάλο, μίλησε στο ΣΚΑΪ και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

 «Η ουσία είναι το τι θα γίνει με τον μικρό. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα στο σχολείο και ήταν δύσκολο. Δεν του το παίζαν όλοι φίλοι. Στο διάλειμμα δεν τον έκανε κανείς παρέα…» είπε ο πατέρας του 8χρονου, που κατήγγειλε ότι ο δάσκαλος του σχολείου, έβαλε τα άλλα παιδιά να χτυπήσουν το παιδί του!

Μιλώντας για την «επόμενη μέρα» του περιστατικού, είπε ότι τόσο οι συμμαθητές του 8χρονου όσο και οι γονείς τους, κρατούν απόσταση από το παιδί μετά το περιστατικό.
«Υπάρχει ένας φόβος. Η κοινωννία της Άρτας είναι κλειστή. Φοβούνται μη μπλέξουν…» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο Πρόεδρος δασκάλων της Άρτας πάντως, είπε ότι ο δάσκαλος υποστηρίζει άλλα πράγματα.
«Ο δάσκαλος λέει ότι η συμπεριφορά του παιδιού δεν ήταν η πρέπουσα, του έκανε παρατήρηση και πήρε την τσάντα του να φύγει από την τάξη… Επειδή (ο δάσκαλος) έχει πρόβλημα κινητικότητας, είπε στα παιδιά τα άλλα να μην το αφήσουν να φύγει από την αίθουσα… Ίσως το τράβηγμα από την τσάντα του, να του άφησε κάποιο σημάδι στον ώμο…»

Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο ΣΚΑΪ είπε πάντως, ότι «το περιστατικό είναι υπαρκτό. Δεν είναι δυνατόν αυτός ο κύριος (ο δάσκαλος) στην αρχή να αποδέχεται τα πάντα, στο αστυνομικό τμήμα να ζητάει συγνώμη και σήμερα μόλις συμβουλεύτηκε το δικηγόρο του να λέει ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα…»

Δείτε το βίντεο στο newsit