Πασίγνωστος μουσικοσυνθέτης αποκάλυψε ότι είναι αλβανικής καταγωγής!

Αποκαλύπτει πότε ήρθε στην Ελλάδα και αν ένιωσε ρατσισμό!

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 20:00, ο Γιώργος Σατσίδης υποδέχεται στην αγαπημένη εκμπομπή «Movies & Stars» τον Claydee και τη star Michelle Rodriguez σε δύο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που θα συζητηθούν, ενώ μας φέρνει τα πιο hot νέα από το χώρο της 7ης τέχνης.

Στο studio, ο Γιώργος υποδέχεται τον δημιουργό και ερμηνευτή της Νο1 επιτυχίας «Μamacita Buena», Claydee Lupa που είναι υποψήφιος στην κατηγορία Best Greek Act στα 2012 Εurope Music Awards. Με δέκα εκατομμύρια χτυπήματα στο You tube, o Claydee μιλάει για την ευρωπαϊκή διαδρομή του hit στα chart, ενώ αποκαλύπτει με αφοπλιστική ειλικρίνεια τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Πιστεύω πολύ στη δύναμη των social media, δεν θα ήμουν εδω σήμερα εάν δεν υπήρχαν στη ζωή μας. Το «Mamacita» το έβγαλα με τη δική μου εταιρεία «Down to Earth» και ήδη πάει πολύ καλά στην Ισπανία, ενώ το προωθούμε και στις Η.Π.Α. Το όνειρό μου να ταξιδεψω τον κόσμο με τη μουσική έγινε πραγματικότητα!»

Και συνεχίζει: «Οι μόνοι άνθρωποι που εμπιστεύομαι είναι η οικογένειά μου… στην αρχή όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική έπαθαν σοκ…οι γονείς μου ήρθαν από την Αλβανία με το όνειρο μιας καλύτερης ζωής, ζω εδώ απο τα τεσσερά μου χρόνια και είμαι τυχερός που μεγάλωσα, πήγα σχολείο και η οικογένεια μου φρόντισε να μην μου λείψει τίποτα.

Στην Ελλάδα δεν ένιωσα ποτέ ξένος, ούτε ρατσισμό. Μου αρέσει να λεω ποιος είμαι, οι μεγάλες εταιρίες συνήθως δεν αφήνουν τους καλλιτέχνες ελεύθερους να λένε ότι θέλουν, μάλλον θεωρούν ότι δεν πρέπει να λένε πολλά για τον εαυτό τους… ο κόσμος όμως αγαπάει αυτό που κάνω και το αισθάνομαι. Κάποιοι κακεντρεχείς γράφουν κακόβουλα σχόλια στο facebook αλλά αυτό δεν με αγγίζει, η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια».

Εμείς θα πούμε…μπράβο του που αποκαλύπτει την καταγωγή του και που ΦΥΣΙΚΑ δεν ντρέπεται για αυτήν. Ας το δουν και κάποιοι άλλοι αυτό και ας παραδειγματιστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θα πάει η Μαρία Μενούνος στο ελληνικό «Dancing with the Stars» ; Δείτε τι λέει στο MTV

O Γιώργος Σατσίδης έκανε live chat με τους αναγνώστες του zappIT

Επιστρέφει με σούπερ αποκλειστικότητες ο Γιώργος Σατσίδης στο MTV! Δείτε το τρέιλερ!

Ποιo star του Χόλιγουντ έθαψε ζωντανό ο Γιώργος Σατσίδης;

Ποιός Έλληνας συνάντησε σήμερα την Εύα Λονγκόρια στο Μονακό και τι του αποκάλυψε για το παρελθόν της