Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός δηλώνει πως έχει συνευρεθεί με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα!

"Για μένα δεν υπάρχει όριο"!

Για μια ακόμα φορά αίσθηση προκαλεί με τις δηλώσεις του ο Χρήστος Βασιλόπουλος, αυτή τη φορά στο περιοδικό ΕΓΩ και τον Γιάννη Βίτσα.

Τι είναι το πιο ακραίο που έχετε κάνει στο σεξ;

Για μένα, δεν υπάρχει όριο. Οτιδήποτε και να σκεφθεί το ανθρώπινο μυαλό όσον αφορά το σεξ- εκτός από την παιδεραστία, μπορεί να γίνει και να είναι ωραίο.

Δηλαδή;

Από  το να έχεις πολλούς ερωτικούς συντρόφους ταυτόχρονα, μέχρι να το κανείς , ή οτιδήποτε άλλο. Αυτή είναι η μαγεία του σεξ. Δεν υπάρχει όριο.

Με πόσες γυναίκες έχετε κάνει έρωτα ταυτόχρονα;

Δεν έχω κάνει τρελό όργιο. Έχω συνευρεθεί με τρεις γυναίκες ταυτόχρονα. Οπότε τα πάντα είναι προς εξερεύνεση. Δεν εχω πάει σε σπίτι που γίνονται όργια. Αλλά πιστευώ πως θα γίνει και αυτό. Βρίσκομαι στην κατάλληλη πόλη.

Πάρα πολλά ζευγάρια, ειδικά στο εξωτερικό, επιλέγουν την ανταλλαγή συντρόφων. Θα το κάνατε με τη γυναίκα σας;

Δεν μπορώ να πω αν θα το έκανα ή δεν θα το έκανα. Θα σου απαντήσω πως οτιδήποτε «φτιάχνει» τον καθένα στην κρεβατοκάματα του είναι σεβαστό. Οι άνθρωποι δεν είμαστε μονογαμικά πλάσματα από τη φύση μας. 

‘Αρα αυτά τα δύο χρόνια έχει περάσει  από το μυαλό σας να πάτε με μια άλλη γυναίκα;

Φυσικά και έχει περάσει από το μυαλό μου και νομίζω και από το της συντρόφου μου.

Το έχετε κάνει πράξη;

Όχι. Με το μυαλό μπορέις να κάνεις πολλές πονηρές σκέψεις. Για να γλινουν πράξη, θέλουν λίγο χρόνο. Δεν είνα τόσο εύκολο και τόσο απλό.

Πότε κάνατε έρωτα για πρώτη φορά;

Όταν ήμουν 13,5% ετών, με μαι κοπέλα τρία χρόνια μεγαλύτερη μου.

Είχατε πρόβλημα με τη διαφορά ηλικίας;

Όχι. Απλώς κάναμε σεξ. Όλες οι γυναίκες όμως, μου έχουν μάθει πράγματα. Τις λατρεύω, τις αγαπώ και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου.

Έχετε δηλώσει επίσης: » Αισθάνθηκα ερωτικά για άνδρα, αλλά ως πράξη δεν έγινε τίποτα»…

Όταν κάποιος με ρώτησε αν έχει συμβεί κάτι ερωτικό με άνδρα, είπα ότι υπήρξε από την άλλη μεριά δράση, αλλά από τη δική μου δεν υπήρξε αντίδραση. Είχα περιέργεια να δω, όμως, αν θα υπάρξει αντίδραση. Τέσταρα τον ευατό μου να δω μήπως μου αρέσει.

Και δεν σας βγήκε;

Ξεκίνησε να γίνει, αλλά δεν ολοκληρώθηκε, γιατί δεν μπορούσα οργανικά να «φτιαχτώ». Δοκίμασα και δεν μου άρεσε. Δεν ολοκληρώθηκε τίποτα. Απλώς, όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι και βλέπεις ότι δεν μπορείς να το παίξεις, το αφήνεις.

Έχετε πει: » Τα σκληρά ναρκωτικά τα έχω κόψει». Ήταν εύκολο;

Ήταν πολύ ευκολό, γιατί είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας.Πάντα προηγούνταν  η δουλειά μου, η οικογενεία μου, το να είμαι ενταξεί απέναντι σε όλο τον κόσμο. Όταν κάνεις χρήση ναρκωτικών ουσιών, δεν είναι πολύ εύκολο να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στα ναρκωτικά. Πρέπει να διαλέξεις. Όποτε λες: «Διαλέγω το πάθος μου, που είναι η δουλειά μου, και όχι τα ναρκωτικά.» Δεν είχα φτάσει στο σημείο να είμαι χρήστης με την πλήρη έννοια. Δεν ήμουν άνθρωπος που γινόταν λιώμα και ξεχνιόταν για δύο ημέρες. Έκανα ό,τι έκανα αλλά το πρωί ήμουν πάντα στην ώρα μου, στο γύρισμα, ήξερα τα λόγια μου. 

Διαβάστε ακόμα:

O Χ. Βασιλόπουλος, εξηγεί γιατί γύρισε ερωτική ταινία!

Πασίγνωστος ηθοποιός δηλώνει πως παίρνει θετική ενέργεια από το φλερτ ανδρών, ενώ συμφωνεί με την Χρυσή Αυγή σε κάποια πράγματα!

Στα όρια του πορνό η ταινία που παίζει ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην Αμερική!

Πασίγνωστος Έλληνας ζεν πρεμιέ δηλώνει ότι ένιωσε σεξουαλική έλξη για τη μητριά του!

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έχω κόψει τα σκληρά ναρκωτικά»

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παίζει το… πτώμα σε δημοφιλή αμερικανική σειρά!

Βασιλόπουλος: Η καριέρα στο Χόλιγουντ περνάει από τη…λάντζα των εστιατορίων